VivaFloors 8100 Series

De VivaFloors 8100 series zijn PVC vloeren met de look van eikenhout. Alle details van het eikenhout worden ook overgenomen in de VivaFloors 8100 series. Maar dan met de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt.

Wilt u meer informatie over deze serie PVC vloeren? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek onze showroom. Voor een scherpe prijsopgave kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Product info

De series

De VivaFloors 8100 collecties

De charme van eikenhout heeft de basis gevormd voor de VivaFloors 8100 series. Deze charme van het eikenhout heeft binnen de VivaFloors 8100 series 2 rustige kleuren als afwerking gekregen. Daarnaast is er ook een visgraat variant verkrijgbaar. Ook kunnen de series goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

En VivaFloors 8100 serie kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u voor een VivaFloors 8100 serie graag een scherpe prijs. Vraag hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aan, of bezoek onze showroom. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar deze PVC-series? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen