VivaFloors 8140 Visgraat

De VivaFloors 8140 Visgraat is een PVC Vloer met een lichtgekleurde, eikenhouten look. De lichte kleur laat de look van eikenhout prachtig naar voren komen. Met deze houtlook is de VivaFloors 8140 Visgraat zeer geschikt om een klassieke, landelijke stijl in uw woning te brengen samen met de kwaliteit van VivaFloors PVC!

Heeft u interesse in de VivaFloors 8140 Visgraat? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 8140 Visgraat serie

De VivaFloors 8140 Visgraat serie is een serie PVC Vloeren met een eikenhout look die een lichte kleur is gegeven. De houtlook van deze serie is levensecht, omdat de VivaFloors 8140 Visgraat serie met register embossed technologie is geproduceerd. Hierdoor zijn de noesten en barsten net echt. De afmeting van deze PVC-stroken is 15,24x60x96 cm. Ook is de 8140 serie verkrijgbaar om recht gelegd te worden, ga hier naar de pagina van de Vivafloors 8140 Lange Plank.

Speelse houtlook in iedere ruimte

De VivaFloors 8140 Visgraat is speciaal geproduceerd om de lichte houtlook van deze serie in het speelse visgraat motief te kunnen verwerken. Dit geeft de klassieke houtlook een levendige touche waardoor ook de ruimte waar de vloer gelegd wordt een stuk levendiger zal worden.

Technische specificaties 8160 Visgraat

Afmetingen15,24 x 60,96 cm
Dikte vloer2,5 mm
EmbossingWood Touch
Pakinhoud (m2)3.35 m²
Dikte toplaag0,55 mm
V-groef4-zijdige v-groef
VisgraatJa
VloerverwarmingJa
KleurLicht

De scherpste prijs voor de VivaFloors 8140 Visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor de VivaFloors 8140, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Langskomen in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers kan natuurlijk ook. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar dit visgraat PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de 8140 Visgraat serie