VivaFloors 8150

De VivaFloors 8150 is een PVC Vloer met een eikenhouten look. De look van eikenhout is in de 8150 afgewerkt met een vergrijsde kleur. Het formaat van de VivaFloors 8150 is 142x22,5 cm. Dit formaat bootst nog meer het gevoel van echt eikenhout na.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor dit PVC? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 8150 Collectie

Op zoek naar een levensechte PVC Vloer? Dan is de VivaFloors 8150 een mogelijkheid om naar te kijken. Deze PVC vloer heeft namelijk alle kenmerken van echt eikenhout. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de noesten en barsten. Deze uitstraling is daarnaast afgewerkt met een vergrijsde kleur. De VivaFloors 8150 is verkrijgbaar als click- en lijmvariant. Hierbij is het formaat van de clickvariant 142x22,5 cm en 142x22,9 cm het formaat van de lijmvariant. Ook kan deze collectie goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Specificaties

  • Afmeting: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Dikte toplaag: 0,55 mm

VivaFloors 8150 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Meer informatie over de VivaFloors 8150? Dan bent u van harte welkom in onze showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers of neem direct contact met ons op. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsopgave kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie