Cotap

Cotap is een bedrijf dat bekend staat als totaalleverancier van vloeroplossingen zoals PVC, laminaat, parket, maar ook vloertoebehoren zoals plinten, onderhoudsmiddelen en ondervloeren. Hierdoor kan Cotap u voorzien in een totaalpakket op het gebied van vloeren.

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van Cotap PVC, laminaat, plinten, vloertoebehoren en onderhoudsmiddelen. Heeft u interesse in een product van Cotap, neem dan gerust contact met ons op of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van het Cotap assortiment

Cotap assortiment

De productie van Cotap vloeren is er op gericht om een totaalassortiment te kunnen creëren voor iedere klant. Het assortiment van Cotap bestaat uit vloeren waarmee Cotap aan probeert te sluiten op de wens van iedere klant, voor zowel grote projecten zoals restaurants, hotels of andere commerciële ruimtes als kleinere projecten zoals uw eigen huis. Door voor iedere wens een mogelijkheid te bieden, kan Cotap bijna iedere klant op de markt een keuze naar wens geven!

Cotap PVC en laminaat

Regge Tegels & Vloeren levert voornamelijk PVC en laminaat van Cotap. Het PVC en laminaat van Cotap wordt geproduceerd onder de merken Ambiant, Floorlife en CO-Pro. Wij adviseren u graag bij de keuze uit het assortiment van de Cotap merken. U bent van harte welkom bij ons in de showroom!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een vloer van Cotap? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te krijgen van ons. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom.

Bent u een interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen