Cotap

Cotap is een bedrijf dat bekend staat als totaalleverancier van vloeroplossingen zoals PVC, laminaat, parket, maar ook vloertoebehoren zoals plinten, onderhoudsmiddelen en ondervloeren. Hierdoor kan Cotap u voorzien in een totaalpakket op het gebied van vloeren.

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van Cotap PVC, laminaat, plinten, vloertoebehoren en onderhoudsmiddelen. Heeft u interesse in een product van Cotap, neem dan gerust contact met ons op of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotap, de vloeren groothandel

Cotap is een groothandel voor vloeren gevestigd in Genemuiden. Voortdurend houdt Cotap zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloercollecties die passen bij de wensen van klanten. Als groothandel houdt het bedrijf zich bezig met de ontwikkeling en distributie van ondermeer PVC-Vloeren, laminaat, parket en plinten. Dit doet Cotap door de meerdere merken in het assortiment aan te bieden. Dit zijn bijvoorbeeld Ambiant PVC, Floorlife PVC en vtwonen PVC.

Cotap assortiment

De productie van Cotap vloeren is er op gericht om een totaalassortiment te kunnen creëren voor iedere klant. Het assortiment van Cotap bestaat uit vloeren waarmee Cotap aan probeert te sluiten op de wens van iedere klant, voor zowel grote projecten zoals restaurants, hotels of andere commerciële ruimtes als kleinere projecten zoals uw eigen huis. Door voor iedere wens een mogelijkheid te bieden, kan Cotap bijna iedere klant op de markt een keuze naar wens geven!

Cotap PVC

Regge Tegels & Vloeren levert voornamelijk de PVC vloeren van Cotap. Het PVC van Cotap wordt geproduceerd onder de merken Ambiant, Floorlife en vtwonen. Wij adviseren u graag bij de keuze uit het assortiment van de Cotap merken. Door onze directe contacten met Cotap kunnen wij de PVC vloeren van Ambiant, Floorlife en vtwonen aanbieden tegen scherpe prijzen. Ook hebben wij een groot deel van dit assortiment liggen bij ons in de showroom. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Cotap vloeren bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over een vloer van Cotap? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te krijgen van ons. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Regge Tegels & Vloeren kan iedere vloer uit het assortiment van Cotap aanbieden tegen een scherpe prijs.

Bent u een interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Cotap assortiment