Ambiant PVC

Ambiant PVC levert PVC vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl biedt het assortiment van Ambiant een passende vloer als mogelijkheid.

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van Ambiant PVC. Wij kunnen u adviseren en de het PVC tegen de scherpste prijs aanbieden. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen. Benieuwd naar de scherpste prijs voor Ambiant PVC? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Contact met ons opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Ambiant PVC Vloeren staan voor stijl en kwaliteit

Ambiant PVC Vloeren is een producent van laminaat, tapijt, vinyl en PVC Vloeren. Ambiant PVC produceert deze vloeren met het oog op de huidige woonstijlen en trends. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van vloeren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer u een Ambiant PVC vloer in huis haalt, bent u verzekerd van een vloer met een goede kwaliteit en fraaie uitstraling die past bij uw wens! Ambiant Vloeren is een van de grootste en bekendste producenten van PVC in Nederland en ook steeds meer daarbuiten. Dit komt door de ervaring en kwaliteit waarvan u verzekerd bent wanneer u kiest voor een Ambiant vloer. Door de laatste trends op het gebied van interieur in de gaten te houden blijven Ambiant PVC Vloeren mee gaan met de laatste trends. Zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Een PVC Vloer uit het assortiment van Ambiant

Het PVC assortiment van Ambiant is ruim en gevarieerd. Binnen dit assortiment is volop keuze in maat, afwerking en stijl. Of het nu houtlook of tegellook is, visgraat of gewoon recht, voor een beperkt budget of een ruim budget. Voor iedereen is er een keus binnen het ruime assortiment van Ambiant. Door de hoge kwaliteit van deze PVC vloeren, kunt u extra lang genieten van de prachtige vloeren en kan de vloer ook nog een stegen een stootje. Elke Ambiant PVC vloer is een kwalitatief hoogwaardige vloer voor een passende prijs. Ambiant staat voor kwaliteit met een buitengewone service. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de keuze tussen de Ambiant PVC vloeren, en daarbij voorzien wij u ook in scherpe prijzen door onze directe contacten met Ambiant.

Kies de vloer die bij u past

Het kiezen van een nieuwe vloer is een uitdaging. De eigenschappen van de vloer moeten naadloos aansluiten bij uw manier van leven en de woonstijl die u voor ogen heeft. Daarnaast zijn kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs ook belangrijke eigenschappen van een nieuwe vloer. Ambiant PVC maakt het kiezen een stuk eenvoudiger! Door een ruim aanbod in het assortiment op te nemen, is er voor iedere stijl wel een keus binnen het assortiment van Ambiant PVC Vloeren. Een vloer die veel gekozen wordt zijn bijvoorbeeld de PVC visgraat vloeren van Ambiant. Ambiant PVC visgraat geeft een levendigheid aan de houtlook vloeren van Ambiant.

Een Ambiant PVC Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over Ambiant PVC vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies! U kunt voor meer informatie ook direct contact met ons opnemen. Ook voor zakelijke projecten kunnen Ambiant PVC Vloeren gebruikt worden. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar een vloer van Ambiant? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen