Ambiant PVC

Ambiant PVC levert PVC en laminaat en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl biedt het assortiment van Ambiant een passende vloer als mogelijkheid.

Regge Tegels & Vloeren is een directe leverancier van Ambiant PVC. Wij kunnen u adviseren en de het PVC tegen de scherpste prijs aanbieden. Een deel van het Ambiant assortiment hebben wij in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen. Benieuwd naar de scherpste prijs voor Ambiant PVC? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Heeft u een vraag, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment

Ambiant Vloeren staat voor stijl en kwaliteit

Ambiant Vloeren is een producent van laminaat, tapijt, vinyl en PVC Vloeren. Ambiant produceert deze vloeren met het oog op de huidige woonstijlen en trends. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van vloeren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer u een Ambiant vloer in huis haalt, bent u verzekerd van een vloer met een goede kwaliteit en fraaie uitstraling die past bij uw wens! Ambiant Vloeren is een van de grootste en bekendste producenten van PVC in Nederland en ook steeds meer daarbuiten. Dit komt door de ervaring en kwaliteit waarvan u verzekerd bent wanneer u kiest voor een Ambiant vloer.

Een PVC Vloer van Ambiant

Het PVC assortiment van Ambiant is ruim en gevarieerd. Binnen dit assortiment is volop keuze in maat, afwerking en stijl. Of het nu houtlook of tegellook is, visgraat of gewoon recht, voor een beperkt budget of een ruim budget. Voor iedereen is er een keus binnen het ruime assortiment van Ambiant. Door de hoge kwaliteit van deze PVC vloeren, kunt u extra lang genieten van de prachtige vloeren en kan de vloer ook nog een stegen een stootje. Elke Ambiant PVC vloer is een kwalitatief hoogwaardige vloer voor een passende prijs. Ambiant staat voor kwaliteit met een buitengewone service. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de keuze tussen de Ambiant PVC vloeren, en daarbij voorzien wij u ook in scherpe prijzen door onze directe contacten met Ambiant.

Kies de vloer die bij u past

Het kiezen van een nieuwe vloer is een uitdaging. De eigenschappen van de vloer moeten naadloos aansluiten bij uw manier van leven en de woonstijl die u voor ogen heeft. Daarnaast zijn kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs ook belangrijke eigenschappen van een nieuwe vloer. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger! Door een ruim aanbod in het assortiment op te nemen, is er voor iedere stijl wel een keus binnen het assortiment van Ambiant Vloeren.

Een Ambiant PVC Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over Ambiant PVC vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen