Ambiant PVC

Ambiant levert pvc-vloeren en laminaat en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer. Of, om het anders te omschrijven, voor ieder woonblad een passende vloer! Bekijk direct enkele afbeeldingen van Ambiant PVC. Of klik hier voor meer informatie over Ambiant PVC.

Regge Tegels & Vloeren is ook een leverancier van Ambiant. Wij kunnen u adviseren en de het PVC tegen de scherpste prijs aanbieden. Een deel van het Ambiant assortiment hebben wij in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen. Benieuwd naar de scherpste prijs voor Ambiant PVC? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van het Ambiant-assortiment:


`
Ambiant PVC referentieHoutlook PVCHoutlook PVCHoutlook PVC


\
Ambiant Spigato BeigeAmbiant laminaatAmbiant PVC


 

Lees meer over Ambiant PVC

Ambiant PVC vloer assortiment

Het assortiment van Ambiant is ruim en gevarieerd. Binnen dit assortiment is volop keuze in maat, afwerking en stijl. Of het nu houtlook of tegellook is, visgraat of gewoon recht, voor een beperkt budget of een ruim budget. Voor iedereen is er een keus binnen het ruime assortiment van Ambiant. Door de hoge kwaliteit van deze PVC vloeren, kunt u extra lang genieten van de prachtige vloeren en kan de vloer ook nog een stegen een stootje. Elke Ambiant vloer is een kwalitatief hoogwaardige vloer voor een passende prijs. Ambiant staat voor kwaliteit met een buitengewone service.

Het kiezen van een nieuwe vloer is een uitdaging. De eigenschappen van de vloer moeten naadloos aansluiten bij uw manier van leven en de woonstijl die u voor ogen heeft. Daarnaast zijn kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs ook belangrijke eigenschappen van een nieuwe vloer. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger!

Ambiant Laminaat

Aan de Ambiant Laminaat collectie worden de kwaliteiten Platinum, Karlstad, Ingelstad en Explore met in totaal 18 kleuren toegevoegd. Aan bestaande kwaliteit Expression wordt één nieuwe kleur toegevoegd. Alle nieuwe kleuren zijn 8 mm dik. De drie kwaliteiten Vintage, Massive en Ingelstad hebben een natuurgetrouwe Embossing in Register (EIR) structuur.

Ambiant PVC kopen?

Wilt u meer informatie over PVC vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

 

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!