Ambiant Essenzo

Ambiant Essenzo PVC is een houtlook PVC collectie van Ambiant PVC. In deze collectie houtlook PVC zijn alle details die hout kenmerken tot in detail overgenomen om zo het gevoel van echt hout na te bootsen in PVC.

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Ambiant Essenzo? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op.

Ambiant Essenzo collectie

Het PVC in de Ambiant Essenzo collectie wordt gekenmerkt door extra brede en lange planken met het formaat van 23,8x152,2 cm. Deze planken hebben daarnaast een natuurgetrouwe houtstructuur, met vele noesten barsten in de structuur. De houtlook van de Essenzo collectie is verkrijbaar in 4 kleurvariaties en heeft zowel een click als dryback versie.

Kleuren en afmetingen

De Essenzo collectie is te verkrijgen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Essenzo Dark Oak
  • Essenzo Smoky
  • Essenzo Light Oak
  • Essenzo Light Grey

Afmetingen:

Dryback: 23,8x152x0,25 cm

Click: 152,2x22,5x0,7 cm

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Ambiant Essenzo? Neem dan direct contact met ons op, of kom gerust eens langs in de showroom voor advies van onze verkopers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen