Ambiant Ceramo

Ambiant Ceramo PVC is een PVC collectie, met een moderne betonlook. Deze betonlook PVC collectie heeft de afmetingen en uitstraling van betonlook tegels, maar de prijsvoordelen van PVC. Wanneer u kiest voor Ambiant Ceramo PVC krijgt u wel de een strakke, moderne uitstraling maar tegen de scherpe prijzen van PVC.

Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Ambiant Ceramo collectie aan kunnen bieden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ambiant Ceramo PVC Collectie

Het Ambiant Ceramo PVC heeft een betonlook uitstraling die past bij de huidige interieurtrends. De betonlook uitstraling van deze moderne collectie wordt weergegeven in 4 neutrale kleuren. Door de neutrale kleurvariaties kan het Ambiant Ceramo PVC in iedere ruimte de basis vormen voor het interieur. Naast deze 4 kleurvariaties is het formaat van het PVC 61x61 cm, om ook dicht bij het gevoel van betonlook te blijven.

Deze collectie is verkrijgbaar in click en dryback PVC om overal toegepast te kunnen worden. Daarnaast heeft het PVC een 0,55 mm slijtlaag waardoor krassen en slijtage niet snel zichtbaar zijn.

Kleuren en afmetingen.

Ceramo PVC is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren

  • Ceramo Beige
  • Ceramo Light
  • Ceramo Grey
  • Ceramo Antracite

Afmetingen

Dryback: 61x61x0,25 cm

Click: 61x61x0,7 cm

Meer informatie over Ambiant Ceramo PVC?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmanagers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen