PVC Vloeren Betonlook

Op zoek naar een PVC Vloer betonlook? Dan kan Regge Tegels & Vloeren u hierbij uitstekend van dienst zijn. In ons assortiment hebben wij ook een ruime keuze aan PVC vloeren met een betonlook. Met betonlook PVC wordt de strakke uitstraling van beton in huis gehaald, samen met de kwaliteit van PVC vloeren. Regge Tegels & Vloeren heeft meerdere series in het assortiment om de PVC vloer met betonlook te vinden die past bij uw wens.

Interesse in betonlook PVC? Neem dan gerust contact met ons op of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Voor direct meer informatie kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC vloeren betonlook voor moderne en stedelijke interieurs

Een PVC vloer betonlook wordt gebruikt in omgevingen en ruimtes waar gezocht wordt naar een modern karakter voor de ruimte. Hier kan een betonlook PVC vloer bij helpen door de basis van de moderne interieurontwerpen te vormen. De laatste jaren is een PVC Vloer met betonlook uitstraling sterk in opkomst. Dit komt ondermeer door de toenemde kwaliteit van PVC Vloeren waardoor ook betonlook PVC vaak slijtvast is. Gebruik een betonlook PVC vloer dan ook in iedere ruimte waar u op zoek bent naar een sfeer die past bij hedendaagse interieurs.

Waarom kiezen voor een Betonlook PVC Vloer?

Een Betonlook PVC Vloer heeft vele voordelen. Met een PVC betonlook vloer wordt de krachtige, strakke en industriële uitstraling van betonlook in huis gehaald. Hierdoor kan in iedere ruimte deze moderne uitstraling de toon bepalen. Daarnaast krijgt iedere ruimte de gemakken van kwalitatief PVC. PVC in betonlook heeft dus de strakke uitstraling van betonlook maar met de voordelen van kunststof PVC. Ook is PVC makkelijk te leggen, waardoor u met een betonlook PVC vloer ook bespaart op de legkosten van uw vloer. Het enige nadeel van een PVC vloer met betonlook is dat de vloer niet 100% krasvast. Dus na enige tijd kan het zijn dat er krassen in de vloer komen. Zoekt u een betonlook vloer die 100% krasvast is? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van betonlook vloertegels.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft door de opkomende populariteit van betonlook PVC Vloeren steeds meer series in het assortiment opgenomen. Ook komt dit doordat onze PVC Merken steeds meer variaties aan PVC vloeren met betonlook aanbieden. Dit betekent dat ook de mogelijkheden qua kleuren en afmetingen zjin toegenomen. Kom ons assortiment eens bekijken bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Enkele populaire PVC betonlook vloeren uit ons assortiment zijn de Ambiant Ceramo en de vtwonen Basic.

Een naadloze PVC vloer betonlook

Bij bijvoorbeeld betonlook vloertegels is voeg nodig voor de verwerking, waardoor u voegen tussen de tegels ziet. Dit nadeel heeft PVC betonlook niet, want PVC betonlook kan naadloos worden verwerkt. Het PVC wordt namelijk strak tegen elkaar aan gelegd waardoor al PVC-Stroken bij elkaar aansluiten. Wilt u een strakke, aaneengesloten betonlook vloer? Dan is naadloos betonlook PVC de oplossing.

Laat uw betonlook vloer leggen bij Regge Tegels & Vloeren

U wilt natuurlijk een strakke PVC vloer als prachtig eindresultaat. Wanneer u hier ervaring in heeft kunt u uw betonlook PVC vloer natuurlijk zelf leggen. Maar wij begrijpen heel goed dat u hier geen ervaring mee heeft. En het leggen van de PVC vloer betonlook het liefst uitbesteedt aan een partij die hier ervaring mee heeft. En dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u uw PVC vloeren met betonlook kopen inclusief het leggen. Zo nemen wij u alle zorgen omtrent de vloer uit handen. Bent u benieuwd naar ons totaalconcept rondom het leggen van betonlook PVC vloeren? Lees dan hier meer over het kopen van een PVC vloer inclusief leggen.

Veel keus en de scherpste prijs voor PVC Betonlook Vloeren bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan betonlook PVC tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens inspiratie op doen bij ons in de showroom. Hier geven onze verkoopmedewerkers ook graag meer advies en informatie. Of vraag om meteen om een scherpe prijs te weten een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Of bent u architect/designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Betonlook PVC uit ons assortiment: