Ambiant Baroso

Ambiant Baroso is een collectie PVC, met een moderne betonlook. Deze betonlook is minimalistisch, hierdoor geeft de Baroso collectie een zeer strakke uitstraling aan iedere ruimte. Deze strakke look wordt gecombineerd met hoge kwaliteit en zeer praktisch PVC, waar Ambiant PVC bekend om staat.

Heeft u interesse in deze serie betonlook PVC? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs voor deze serie van ons te ontvangen. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Moderne looks met Baroso betonlook PVC

De Ambiant Baroso collectie, is een PVC vloer betonlook collectie. Deze serie heeft een rustige textuur die de basis kan vormen van uw modern interieur. Met dit als uitgangspunt is de Ambiant Baroso ontwikkeld. Verder wordt deze serie nog gekenmerkt door een toplaag van 0,55 mm en de waterbestendigheid van het Ambiant Baroso PVC. In de collectie zijn 4 kleuren verwerkt. De kleurvariatie laten u de PVC vloer aanpassen naar het gebruik in de ruimte. Nog een voordeel van deze collectie PVC Vloeren is dat de combinatie met vloerverwarming mogelijk is. Zo krijgt u ook nog eens een comfortabele vloer bij u in huis! Regge Tegels & Vloeren kan eventueel ook de vloerverwarming voor uw PVC vloer verzorgen.

Ambiant Baroso PVC collectie

De minimalistische betonlook van de Ambiant Baroso collectie is verkrijgbaar in 4 donkere kleuren. Deze kleuren passen allemaal bij de industriele uitstraling van betonlook. Creër met de Ambiant Baroso PVC collectie een moderne basis voor iedere ruimte, zowel voor particulier als commercieel gebruik. Denk aan de toepassing van deze collectie aan gebruik in bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken. Deze collectie is als click en dryback te verkrijgen.

Kleuren en afmetingen

De Baroso collectie van Ambiant PVC is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Baroso Light Grey
  • Baroso Grey
  • Baroso Taupe
  • Baroso Anthracite

Afmetingen:

61x61x0,25 cm (Dryback), 60x60x0,55 cm.

Ambiant Baroso PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Ambiant Baroso PVC serie aanbieden tegen scherpe prijzen, vraag hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie over Ambiant Baroso PVC? Dan kunt u contact met ons opnemen, of gerust eens langskomen bij ons in de showroom. Ook voor een zakelijk project dat een moderne look zoekt kan de Ambiant Baroso gebruikt worden. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar dit PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie