Penthouse Almere

Bij dit penthouse in Almere hebben wij het betonlook PVC met een moderne look voor de hele woning samen met het natuurlijk ogende keramisch parket voor het dakterras mogen verzorgen.

Het project Penthouse Almere

Bij dit penthouse in Almere hebben wij het betonlook PVC met een moderne look voor de hele woning samen met het natuurgetrouwe keramisch parket voor het dakterras mogen verzorgen.

Het betonlook PVC dat door het hele penthouse is gelegd geeft een stoere en moderne uitstraling aan de ruimtes. Dit betonlook is op beide verdiepingen verwerkt, wat bijdraagt aan de uniforme uitstraling van de woning. Ook sluit het PVC aan bij de gekozen interieurstijl.

Het keramisch parket op het dakterras is zowel door ons geleverd als op ons advies verwerkt op tegeldragers. Hierdoor kan het water tussen de tegels weglopen en blijft het niet op het terras staan. Naast deze voordelen heeft het keramisch parket natuurlijk een prachtige, natuurgetrouwe uitstraling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het PVC of het keramisch parket van dit project? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave van ons te ontvangen. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen