Visgraat PVC woning Enter

Bij deze woning in Enter hebben wij de benedenverdieping mogen voorzien van een PVC-vloer in visgraat motief. Dit PVC met een textuur van eikenhout geeft een natuurlijke, rustieke sfeer aan de benedenverdieping.

Het project visgraat PVC woning Enter

Bij deze woning in Enter hebben wij de benedenverdieping mogen voorzien van een PVC-vloer in visgraat motief. Dit PVC met een textuur van eikenhout geeft een natuurlijke, rustieke sfeer aan de benedenverdieping dat qua woonstijl onder de noemer 'hotel chique' valt.

Visgraat motief populair

Visgraat motief is erg populair omdat het niet alleen tijdloos is maar ook omdat het toepasbaar is in verschillende woonstijlen. Waaronder dus hotel chique, zoals bij deze woning het geval is. Daarnaast zorgt visgraat motief voor een levendige touch in uw interieur. Ook trekt visgraat net wat meer bekijks dan een reguliere vloer. Lees hier meer over visgraat PVC.

Meer informatie over deze PVC vloer?

Wilt u meer informatie over de PVC vloer van deze referentie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wilt u liever de vloer met eigen ogen bekijken? Dat is uiteraard mogelijk, u bent hiervoor van harte welkom bij ons in de showroom. Direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor een scherpe prijs kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen