Woonvilla Dedemsvaart

Wij hebben bij deze fraaie woonvilla het visgraat PVC en de verschillende formaten keramische tegels voor zowel binnen als buiten geleverd.

Referentie woonvilla Dedemsvaart

Deze fraaie woonvilla in Dedemsvaart is met recht een droomvilla! Alle materialen zijn op elkaar afgestemd en sluiten hierdoor perfect aan op dit strakke, sfeervolle interieur waarbij buiten met binnen wordt betrokken.

Bij dit project hebben wij onder andere het visgraat PVC op de begane grond maar ook de verschillende formaten keramische tegels in natuursteenlook voor de rest van de woning geleverd. Daarnaast hebben wij ook de warm grijze betonlook terrastegels van 100x100cm rondom het zwembad geleverd.

De kwaliteit van PVC

Houtlook PVC heeft vooral kwalitatief meer voordelen dan echt hout. PVC is slijtvast en onderhoudsarm, de houtlook PVC vloeren kunnen dus tegen een stootje. Daarnaast kan PVC prima worden gecombineerd met vloerverwarming waardoor de PVC houtlook vloer niet enkel warm zal ogen, maar ook comfortabel warm aan zal voelen. De kwaliteit van PVC zorgt er dus voor dat je extra lang kunt genieten van een levensechte PVC vloer.

Meer informatie over dit project?

Wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld de PVC-vloer die bij dit project gebruikt is of over de binnen- of buitentegels? Neem dan contact met ons op. Een bezoek brengen aan onze showroom mag natuurlijk ook! Liever meteen een scherpe prijs ontvangen? Vraag hier dan een geheel vrijblijvende offerte voor aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen