Ambiant Merano

Ambiant Merano PVC is een vloer die qua uitstraling niets onder doet voor een echte houten vloer. Alle kenmerken van hout zijn opgenomen in deze serie door de nieuwste, innovatieve technolgieen. Hierdoor krijgt u met de Ambiant Merano PVC-vloer een comfortabele vloer die overal in huis gebruikt kan worden door de 0,55 mm toplaag.

Een scherpe prijs ontvangen voor deze serie van Ambiant PVC? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ambiant Merano PVC collectie

De Ambiant Merano PVC collectie geeft een natuurlijke houtlook weer in 4 verschillende kleuren. Drie van deze kleuren zijn geinspireerd op grijstinten en 1 op een bruintint. De Ambiant Merona is te verkrijgen in het formaat 22,8x153 cm voor de click variant en in het formaat 22,86x152,4 cm voor de lijmvariant. Door de 0,55 cm toplaag is deze PVC vloer in iedere ruimte bruikbaar en dus ook geschikt voor intensief gebruik. Ook kan het PVC prima worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Wilt u uw huis dus voorzien van een niet van echt te onderscheiden houtlook vloer met hoge kwaliteit? Kies dan voor de Ambiant Merano PVC collectie. Ook kan deze PVC vloer houtlook goed gecombineerd worden met de luxe van vloerverwarming.

Kleuren en afmetingen Merano PVC

Deze collectie van Ambiant PVC is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Merano Light Grey
  • Merano Grey
  • Merano Warm Brown
  • Merano Beige

Afmetingen:

Click:

22,8x153 cm

Dryback: (lijm)

22,86x152,4

Ambiant Merano PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Ambiant Merona PVC vloer? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom voor een advies op maat van onze verkoopmedewerkers. Bent u bezig met een zakelijk en commercieel project en op zoek naar dit PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen het Ambiant Merano PVC