In de badkamer marmer tegels voor een elegante look

Uw badkamer omtoveren naar een luxe, royaal en elegant ogende ruimte? Kies dan voor keramische marmer look tegels in de badkamer. Marmer look tegels in de badkamer passen in de trends van moderne interieurtrends van badkamers door de royale uitstraling van marmer die de marmer tegels met zich meebrengen, samen met natuurlijk het gemak van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de keuze van marmerlook tegels in de badkamer. Kom voor dit advies langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Direct een scherpe prijs ontvangen voor marmer tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marmerlook tegels in de badkamer, een trend voor moderne interieurs

Marmerlook tegels in de badkamer zijn op het moment zeer populair. De populariteit van marmer in de badkamer komt door de luxe, elegante uitstraling van marmer. Marmer tegels hebben deze uitstraling daar de natuurlijke kleurvariaties, schakeringen en aderpatronen. Deze uiterlijke kenmerken van marmer zijn perfect voor het toepassen in moderne interieurs van de badkamer. Voor zowel de vloer- als wandafwerking in de badkameris het mogelijk om keramische marmerlook tegels toe te passen. Maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkel de douche van marmerlook te voorzien en deze tegels te combineren met bijvoorbeeld een stoere betonlook tegel of natuurlijke houtlook keramische tegel.

Kies voor keramisch marmer in de badkamer

Marmerlook tegels van keramiek zijn het ideale alternatief voor echt marmer in een ruimte als de badkamer. Waar echt marmer het nadeel heeft van natuursteen, is keramiek kleur, kras, slijtvast en vochtbestendig. Ook wordt keramisch marmer voor de badkamer vaak geproduceerd met een hoge stroefheidswaarde van bijvoorbeeld R10 of R11, waardoor je niet snel uitglijdt wanneer de tegels nat zijn. Maar het grootste voordeel van keramisch marmer in de badkamer is wel de vochtbestendigheid, hierdoor kun je extra lang genieten van de elegante look van de marmer tegels in de badkamer.

De verschillende mogelijkheden

Vrijwel iedere soort natuurlijk marmer is te verkrijgen in een keramische variant. De verschillende marmersoorten zoals chique Calacatta Gold of het stoere Nero Marquina zijn allemaal in zeer detaillistische keramische variaties te verkrijgen. Ook zijn de variaties in afmetingen enorm. Zo gaan de keramische marmertegels van bijvoorbeeld 30x60 cm of 60x60 cm maar ook in XXL-formaten van bijvoorbeeld 160x320 cm of 120x240 cm.

Badkamertegels met marmerlook bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan door ervaring bij projecten een goed advies geven over de marmerlook tegels in de badkamer en daarbij voorzien wij u voor een scherpe prijs. Kom voor inspiratie langs bij ons in de showroom! Voor een zakelijk project op zoek naar marmertegels voor in de badkamer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Marmerlook badkamertegels uit ons assortiment