Moderne vloertegels in de woonkamer

Moderne vloertegels voor de woonkamer zijn tegenwoordig erg populair vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische waarde. Er zijn talloze opties beschikbaar om jouw woonkamer een moderne en eigentijdse uitstraling te geven. De verschillende opties geven de mogelijkheid om jouw woonkamer vloer aan te passen naar het moderne interieur.

Inspiratie op doen voor moderne vloer in de woonkamer? Kom dan eens onze showroom bezoeken. Hier staan wij graag voor je klaar met advies en inspiratie. Benieuwd naar een prijsopgave voor de vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een hedendaagse stijl met moderne vloertegels in de woonkamer

Vloeren brengen de basis van het interieur en de stijl van de woonkamer. Kies daarom voor een moderne vloertegel in woonkamer wanneer je een moderne look aan deze ruimte wil geven. Er zijn talloze moderne vloertegels beschikbaar om jouw woonkamer een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Van grote neutrale keramische tegels tot keramisch, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Het is belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke smaak en stijl, evenals de functionaliteit en duurzaamheid van de tegels bij het maken van je keuze.

Ga voor een hoogwaardige kwaliteit met keramische woonkamer vloertegels

De woonkamer is een ruimte die zwaar belast kan worden. Bijvoorbeeld doordat er veel gelopen wordt. Je wilt natuurlijk niet dat dit terug te zien is op de vloer. Ga daarom voor een keramische vloertegel. Een keramische tegel heeft als voordeel dat deze kras- en slijtvast is. En deze vloertegels behouden de kleur. Als moderne keramische vloertegel in de woonkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor betonlook tegels. Een populaire keuze zijn grote keramische betonlooktegels in een neutrale kleur, zoals wit, grijs of beige. Deze tegels hebben een minimalistische uitstraling en kunnen gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen, van een strakke, moderne inrichting tot een meer rustieke of traditionele inrichting. Een andere trend is het gebruik van houtlook tegels, die het uiterlijk hebben van houten vloeren, maar met de voordelen van keramische tegels. Deze tegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Grote vloertegels in de woonkamer zorgen voor een modern karakter

Grote vloertegels zijn een populaire keuze voor de woonkamer vanwege de strakke, moderne uitstraling die ze bieden. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen variëren van 90x90 cm cm tot wel 120 x 120 cm of 150x150 cm. Een van de belangrijkste voordelen van grote vloertegels is dat ze de illusie van ruimte creëren. Dit komt omdat er minder voegen nodig zijn, waardoor de vloer er naadloos uitziet. Hierdoor lijkt de ruimte groter en luchtiger, wat vooral handig is voor kleinere woonkamers. Grote vloertegels zijn een uitstekende keuze voor de woonkamer vanwege hun strakke, moderne uitstraling en hun vermogen om de illusie van ruimte te creëren. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en zeer veelzijdig, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en persoonlijke smaken.

Kom inspiratie op doen voor uw moderne woonkamer vloertegel bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment bieden wij verscheidene mogelijkheden aan vloertegels die in de woonkamer voor een moderne look kunnen zorgen. Kom ons assortiment bekijken bij ons in de showroom. Waar onze verkoopmedewerkers u direct adviseren over de mogelijkheden. Heb je direct een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele moderne vloertegels uit ons assortiment