Flaviker Still NOW

Net zoals de Flaviker NO_W, is de Flaviker NO_W Still gebaseerd op Scandinavisch natuursteen.Dit doorgevoerd in 3 stijlvolle kleuren, en speciaal aangepast op de nieuwe WIDE-afmetingen (Speciale, grote afmetingen), dus speciaal geschikt voor projecten waarbij grote oppervlakten worden gevraagd.

Op zoek naar de beste prijs voor deze tegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs bij ons in de showroom, om van onze verkopers een bijpassend advies te krijgen. Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Still NO_W collectie:

Flaviker Still NO_W collectie

Deze zeer eigentijdse tegelprint is uitstekend toe te passen in de moderne wereld van interieur en exterieur design. De collectie is geïnspireerd op een selecte vermenging van materialen, die in combinatie met de 3 kleuren, Gray, Coal en Sand, deaal aan te passen zijn op veel ruimtes.

Still NO_W toepassing

De grote oppervlakken die de Still NO_W collectie kenmerken, zijn ideaal voor grotere ruimtes met grotere oppervlakken zonder veel voeg. Grotere ruimtes bijvoorbeeld, zoals een ontvangsthal of lobby kan deze tegel goed gebruiken. Maar heeft u zelf thuis een grotere ruimte? Dan kan de Still NO_W ook prima bij u thuis worden toegepast!

Flaviker Still NO_W kleuren en afmetingen

De Still NO_W is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Still NO_W Gray
– Still NO_W Coal
– Still NO_W Sand

Afmetingen:
160×320 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 70×160 cm, 120×120 cm, 80×80 cm, 40×80 cm.

Flaviker Still NOW kopen?

De scherpste prijs voor deze groot formaat keramische tegel? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker NO_W of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Flaviker buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen