Woonhuis Borne

De benedenverdieping van deze woning hebben wij voorzien van keramisch parket met een lichtkleurige voeg.

Project woonhuis Borne

Omdat de bewoners van deze stijlvolle woning in Borne graag wilden renoveren/moderniseren, werd de benedenverdieping volledig verbouwd. Onder andere de vloer, toilet en keuken werden vernieuwd en vormden belangrijke onderdelen van het totaalontwerp dat wel wat weg heeft van Table du Sud. Het resultaat: een fris, modern en sereen interieur waar de bewoners zich weer helemaal thuis voelen! Bij dit project hebben wij trouwens het keramisch parket en de mozaieken wandtegels in het toilet mogen verzorgen.

Vloerverwarming bij Regge Tegels & Vloeren

Aangezien de gehele begane begane grond werd aangepakt, is er meteen besloten om vloerverwarming te plaatsen. Keramiek als gebakken materiaal is namelijk de beste geleider voor de warmte van vloerverwarming. Ook houdt keramisch materiaal de warmte lang vast, waardoor een ruimte met keramisch parket lang op temperatuur blijft, ook wanneer de vloerverwarming is uitgezet. Het warme karakter van keramisch parket kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming, waardoor iedere ruimte behaaglijk aan gaat voelen. Combineer keramisch parket dus met vloerverwarming en krijg naast een natuurlijke look ook een comfortabele vloer!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de tegels die gebruikt zijn bij dit project? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van keramisch parket en vloerverwarming? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij helpen u graag!

Interieurontwerp: SKIER Interieurontwerp

Fotografie: Chiela.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen