Woonhuis Tubbergen

Bij dit prachtige, landelijk gelegen woonhuis in Tubbergen hebben wij de begane grond voorzien van groot-formaat betonlook tegels en de bovenverdieping van PVC in een lichte eikenkleur.

Project Woonhuis Tubbergen

Bij dit prachtige, landelijk gelegen woonhuis in Tubbergen hebben wij de begane grond voorzien van betonlook vloertegels in groot-formaat en de bovenverdieping van PVC in een lichte eikenkleur. Samen met de grote raampartijen, de houten gebinten en de juiste aankleding qua kleuren en materialen geeft dit het huis veel charme.

Tegels geheel doorleggen

De bewoners van deze woning hebben ervoor gekozen om op de gehele begane grond dezelfde vloertegels te gebruiken zodat het overal doorloopt en dus op elkaar aansluit. Hierdoor vormt het als het ware één geheel. Dit geeft de woning en nog ruimtelijker effect. En in combinatie met de juiste kleuren springt het interieur er helemaal uit, zoals bij dit huis het geval is!

Groot-formaat keramische tegels

Bij dit project zijn groot-formaat keramische tegels gebruikt. Dit soort tegels zijn een opkomende trend in de moderne interieurontwerpen. Deze tegels zijn zo populair vanwege de aaneengesloten oppervlakken die ermee gecreeerd kunnen worden. Hierdoor is minder voeg te zien en lijkt ieder oppervlak aaneengesloten.

Regge Tegels & Vloeren: dé specialist op het gebied van groot-formaat tegels

Wij zijn een specialist in grotere formaten tegels. Deze ervaring hebben wij opgedaan door de projecten waar wij de groot-formaat tegels hebben mogen verzorgen. Kom eens langs bij ons in de showroom om groot-formaat tegels te bekijken en advies te krijgen van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Benieuwd tegen welke prijs wij groot-formaat of XXL-tegels aan kunnen bieden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen