Keramische Castle Stones; Een fraaie imitatie met hoogwaardige kwaliteit

Keramische Castle Stones zijn het perfecte alternatief voor echte Castle Stones. De keramische castle stones uit ons assortiment geven een detaillistische look van de Vlaamse en Franse natuurstenen, maar dan in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor de castle stones uit ons assortiment kleur-, kras- en slijtvast zijn!

Meer informatie over de mogelijkheden van keramische castle stones? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Creëer authentieke sferen met castle stones

Castle stones zijn de tegels die al eeuwenlang worden gebruikt in kastelen door heel Europa. Deze kasteelvloeren werden vaak gelegd met natuursteen tegels. De charme van dit natuursteen heeft de castle stone vloeren populair gemaakt. Met de hedendaagse mogelijkheden van keramische tegels kunnen deze castle stones ook bij u in huis gebruikt worden om de sferen van de elegante ruimtes na te bootsen.

Keramische Castle Stones; De beste castles stones imitatie

Castle Stones zijn tegels die al eeuwenlang worden gebruikt in klassieke gebouwen om ruimtes authentieke en sfeervolle karakters te geven. Deze castle stones zijn gemaakt van natuursteen waar helaas ook vele nadelen aan verbonden zijn, zoals het onderhoud en de duurzaamheid van de vloer. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor het ideale alternatief: keramische castle stones. Deze keramische castle stones zijn kleur-, kras- en slijtvast en behoeven ook nog eens weinig onderhoud! Ook zijn deze keramische tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming. Met keramische castle stones wordt wel het authentieke karakter van echte castle stones verkregen, maar dan gecombineerd met de voordelen van keramische tegels. Pas met de voordelen van keramiek castle stones ook eens toe in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Doe inspiratie op bij ons in de showroom

Regge Tegels & Vloeren biedt castle stones in allerlei soorten en afwerkingen. Bij ons in het assortiment tonen wij u hiervan graag enkele voorbeelden. Hierbij geven onze verkoopmedewerkers graag een goed advies op maat, om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Castle Stones kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden van keramische castle stones. Daarnaast voorzien wij u graag van de een scherpe prijs voor castle stones. Kom hiervoor gerust langs bij ons in de showroom! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een castle stones keramische vloer? Neem dan direct contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van keramische castle stones