Keramische Tegels

Keramische tegels zijn tegels met alle voordelen van keramiek. Keramische tegels lijken vaak op een natuurlijk materiaal, zoals marmer of natuursteen. Alleen dan zonder alle ongemakken die deze natuurlijke stenen met zich mee brengen. Keramische tegels zijn kras- kleur en slijtvast, vlekken niet en hebben een langdurige duurzaamheid.

Regge Tegels & Vloeren heeft een showroom met een uitgebreid assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van keramische tegels uit ons assortiment

De voordelen van een keramische tegel

Keramische tegels worden gemaakt van keramiek, een gebakken product. Door het gebakken materiaal zijn keramische tegels kleur, kras en slijtvast en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat u gerust eens iets kunt laten vallen op een keramische vloer zonder dat dit in de tegel trekt. Ook gebruikssporen zoals intensief gebruik van de vloer zullen niet zichtbaar zijn, waardoor een keramische vloer na jaren nog gloednieuw lijkt! Badkamers of keuken kunnen ook worden voorzien van het gemak van een keramische tegel omdat keramische tegels ook nog eens vochtbestendig zijn!

Keramische natuursteenlook tegels

Natuursteen heeft vaak een prachtige uitstraling en een unieke textuur. Alleen heeft natuursteen als nadeel dat het veel onderhoud behoeft en gevoelig is voor krassen, zuren en chemische producten. Daarom is keramiek hier een ideale vervanging voor. Keramiek heeft deze nadelen allemaal niet en is bovendien niet meer van het originele natuursteen te onderscheiden. Alleen maar voordelen dus! Verder heeft keramiek een langere duurzaamheid en behoeft keramiek weinig tot geen onderhoud.

Keramische houtlook tegels

Door de moderne technologien van tegenwoordig is het ook mogelijk om een levensechte houtlook in de vorm van een keramische tegels te krijgen. Deze keramische houtlook tegels staan ook wel bekend als keramisch parket. Klik hier voor meer informatie over keramisch parket.

Niet meer van echt te onderscheiden

U kunt dus optimaal lang genieten van deze tegels zonder al te veel onderhoud! Bovendien zijn, door de innovatie van de huidige tegelfabrikanten, keramische tegels tegenwoordig niet meer van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Keramische tegels zijn overal bruikbaar, en verkrijgbaar in alle soorten en maten. Neem keramiek in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte! Dus waarom niet kiezen voor keramiek?

Keramiek in alle soorten en maten

Keramische tegels zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor hebben keramische tegels een grote mogelijkheid tot gebruik, voor zowel thuis als bijvoorbeeld in een openbare of commerciële ruimte. Doordat de keramische tegels bijna niet van de echte variant te onderscheiden zijn, wordt niet alleen de prachtige look in huis gehaald, maar ook de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. Of u nou op zoek bent naar houtlook, betonlook, natuursteenlook of iets anders? Alles is mogelijk met keramische tegels!

Combineer uw keramische vloer met vloerverwarming

Keramiek als gebakken product is de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming en/of vloerkoeling. Ook houdt een keramische vloer de warmte lang vast. Hierdoor haalt u met een keramische vloer het hoogste rendement uit uw warmte pomp en krijgt u ook een comfortabele vloer! Ook op het gebied van vloerverwarming is Regge Tegels & Vloeren u graag van dienst.

Keramische tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels, daardoor kunnen wij u een ruim en gevarieerd aanbod tonen aan keramische tegels bieden samen met advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Direct een scherpe prijs ontvangen voor een keramische tegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen