Flaviker Retour

Flaviker Retour, een strakke en moderne interpretatie van industrieel ogend cement. De Retour brengt de industriële uitstraling van cement met zich mee, in de praktische en kwalitatieve voordelen van keramiek. De Flaviker Retour is hiermee de ideale combinatie van een strakke uitstraling en een hoogwaardige kwaliteit!

Regge Tegels & Vloeren biedt de Retour collectie aan tegen scherpe prijzen, samen met een bijpassend advies op maat. Benieuwd naar de scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Retour collectie

Zoals de naam van deze collectie al doet vermoeden, is de Flaviker Retour een collectie keramische tegels waarvan de inspiratie is gevonden op gerecyclede, geretourneerde cementlook materialen. De cementlook van deze collectie is in samenhang geproduceerd met de stijl van Frans natuursteen. Deze collectie geeft een unieke uitstraling van een industriële look die ook een vleugje inspiratie heeft van natuursteen. Oftewel, een prachtige combinatie. Deze collectie is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties en 4 afmetingen, met daarnaast ook een speciale decor-mix afwerking.

Flaviker Retour toepassing

De rustige uitstraling van deze collectie kan in elke ruimte zijn toepassing vinden. In een woonhuis is de Flaviker Retour bijvoorbeeld ideaal toe te passen in een woonkamer, keuken of hal. Maar ook voor bedrijven of publieke ruimtes is de Flaviker Retour een goede oplossing. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies!

Retour kleuren en afmetingen

De Retour collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Retour Ivory
– Retour Rope
– Retour Fog
– Retour Mud
– Retour Decor Mix

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm.

Flaviker Retour kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Flaviker Retour collectie leveren tegen een scherpe prijs. Ook voorzien wij u graag van advies. U bent hiervoor van harte welkom bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Retour collectie: