Flaviker Hyper

De Flaviker Hyper is een keramische betonlook tegel. Geïnspireerd door de betonblokken die in de industriebouw worden gebruikt, toont de Hyper de karakteristieke sporen van het natuurlijke betonverouderingsproces. Met behulp van de modernste digitale technologieën in combinatie met speciale 3D-grafieken worden de typische scheuren, gaten en vlekken in het oppervlak van Hyper-tegels nagebootst die typisch zijn voor tijdgesleten beton.

Interesse in de Flaviker Hyper collectie? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom langs komen voor advies van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Hyper collectie

De Flaviker Hyper collectie is ook tot stand gekomen in samenwerking met Tattoo & Visuele kunstenares Tiziano Colella, die de Titti 4 Flaviker hyper-decoratieve capsulecollectie heeft ontworpen, een combinatie van muurschilderingstechnieken en ouderwetse tatoeage-iconografie. De collectie valt op door de betonlook die past bij de moderne designs. Geïnspireerd door beton blokken die gebruikt worden in de industriebouw, toont Hyper alle tekenen van een natuurlijk betonverouderingsproces. Scheuren, gaten en vlekken zijn nauwkeurig gereproduceerd op het oppervlak met behulp van de nieuwste generatie digitale technologie in overeenstemming met een eigentijdse esthetiek die gebaseerd is op een creatieve fusie van stijlen .en materialen.

Flaviker Hyper toepassing

Een betonlook is in vele ruimtes toe te passen door de neutrale doch stoere uitstraling. Deze uitstraling kan in vele ruimtes de sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor uw ontvangsthal of kantoor deze versleten betonlook. Maar ook om bij u thuis in de badkamer deze prachtige uitstraling te brengen, leent de Flaviker Hyper zich uitstekend.

Kleuren en afmetingen

De Flaviker Hyper is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Hyper Grey
  • Hyper Silver
  • Hyper Taupe

Afmetingen:
160×320 cm, 120×270 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 30×120 cm, 80×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Flaviker. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs aanbieden samen met advies op maat voor de collectie Flaviker Hyper. Hiervoor kunt u ook langskomen bij ons in de showroom. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Hyper collectie: