Flaviker Hyper

De Flaviker Hyper is een keramische betonlook tegel. Geïnspireerd door de betonblokken die in de industriebouw worden gebruikt, toont de Hyper de karakteristieke sporen van het natuurlijke betonverouderingsproces. Met behulp van de modernste digitale technologieën in combinatie met speciale 3D-grafieken worden de typische scheuren, gaten en vlekken in het oppervlak van Hyper-tegels nagebootst die typisch zijn voor tijdgesleten beton.

Klik hier om direct enkele afbeeldingen van de Hyper te zien.

Interesse in de Hyper? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom langs komen.

Meer lezen over de Hyper? Klik dan hier.

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Hyper:


Hyper Grey

Hyper Silver

Hyper Taupe

Hyper Taupe

Lees meer over Flaviker Hyper

Flaviker Hyper collectie

De Flaviker Hyper collectie is ook tot stand gekomen in samenwerking met Tattoo & Visuele kunstenares Tiziano Colella, die de Titti 4 Flaviker hyper-decoratieve capsulecollectie heeft ontworpen, een combinatie van muurschilderingstechnieken en ouderwetse tatoeage-iconografie. De collectie valt op door de betonlook die past bij de moderne designs. Geïnspireerd door beton blokken die gebruikt worden in de industriebouw, toont Hyper alle tekenen van een natuurlijk betonverouderingsproces. Scheuren, gaten en vlekken zijn nauwkeurig gereproduceerd op het oppervlak met behulp van de nieuwste generatie digitale technologie in overeenstemming met een eigentijdse esthetiek die gebaseerd is op een creatieve fusie van stijlen .en materialen.

Flaviker Hyper toepassing

Een betonlook is in vele ruimtes toe te passen door de neutrale doch stoere uitstraling. Deze uitstraling kan in vele ruimtes de sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor uw ontvangsthal of kantoor deze versleten betonlook. Maar ook om bij u thuis in de badkamer deze prachtige uitstraling te brengen, leent de Hyper zich uitstekend.

Flaviker Hyper kleuren en afmetingen

De Flaviker Hyper is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Hyper Grey
– Hyper Silver
– Hyper Taupe

Afmetingen:
160×320 cm, 120×270 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 30×120 cm, 80×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Flaviker Hyper kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Flaviker. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs aanbieden samen met advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Hyper of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Klik hier voor het volledig assortiment Flaviker tegels.

Op zoek naar Flaviker buitentegels? Bekijk ons ruime assortiment.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!