Flaviker Navona

De Flaviker Navona is een in 2020 geïntroduceerde collectie keramische tegels van Flaviker. Voor deze nieuwe collectie is de inspiratie gehaald uit Travertijn natuursteen. Travertijn is een natuursteen dat al eeuwenlang een zeer geliefd materiaal is om ruimtes en gebouwen mee te verfraaien. Met de Flaviker Navona collectie wordt een fraaie combinatie van natuurlijk Travertijn en hoogwaardig keramiek neergezet.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Navona collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor meer informatie en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook atlijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Navona collectie:

Flaviker Navona collectie

De Flaviker Navona collectie is een collectie keramische tegels met een ongeëvenaarde Travertijn uitstraling die zeer dicht bij de natuurlijke uitstraling van Travertijn komt. Flaviker heeft deze collectie extra mogelijkheden gegeven, met een extra drie-dimensionale afwerking om een extra levendige sfeer aan iedere ruimte toe te kunnen voegen. Met 6 kleuren en 4 afmetingen kan de collectie ook nog eens worden aangepast naar eigen wens en gebruik.

De mogelijkheden die de Navona collectie biedt, schept een elegant en origineel spel door een adergesneden uitstraling aan het oppervlak. Deze uitstraling kan gebruikt worden voor zowel de vloer als muur. Kom gerust eens langs bij ons, om advies te krijgen van onze verkopers.

Navona is te verkrijgen in deze kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Navona Bone Vein
– Navona Honey Vein
– Navona Grey Vein
– Navona Bone Cross
– Navona Honey Cross
– Navona Grey Cross

Afmetingen:
80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Een scherpe prijs voor de Navona collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Of kom voor advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen