Flaviker Nordik Wood

De Flaviker Nordik Wood is een keramisch parket met een natuurlijk, niet van echt te onderscheiden houtlook. De Nordik Wood collectie reproduceert de onvolkomenheden en de verscheidenheid aan details van herwonnen houten planken, waardoor een warme, authentieke sfeer ontstaat die harmonieus past in zelfs ultraminimalistische ruimtes. Fraai in gebruik voor ruimtes die een landelijke uitstraling willen hebben in de vorm van houtlook, maar niet al het ongemak van hout hierbij willen hebben.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker Tegels. Hierdoor kunnen wij ook de Flaviker Nordik Wood tegen een scherpe prijs aanbieden, samen met een bijpassend advies op maat. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe prijs, of kom langs in onze showroom. Meer informatie of vragen over deze ? Neem dan contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Nordik Wood:

Flaviker Nordik Wood collectie

Nordik Wood wordt versterkt door details die het oorspronkelijke materiaal met verbazingwekkend realisme reproduceren, zoals contrasterende scheuren met een bijna driedimensionale look. Naast de plankmaten 20×120 cm en 26×200 cm bevat de collectie ook de verfijnde decoraties van het Paleis en Herenhuis, die in het formaat 60×60 cm de luxueuze aantrekkingskracht van parketvloeren met panelen weergeven. Met de formaten wordt dicht bij het gevoel van echte houten planken gebleven. Met de 3 kleurvariaties; Beige, bruin en goud wordt het houtgevoel extra versterkt. De verfijnde decoraties Palace en Mansion zijn speciale afwerkingen waarmee een extra mogelijkheid tot gebruik wordt gegeven van de Nordik Wood collectie.

Flaviker Nordik Wood toepassing

De natuurlijke houtlook van dit keramisch parket is geschikt voor ruimtes die een landelijke of natuurlijke uitstraling zoeken. Dit kan door alleen te kiezen voor de Nordik Wood, maar deze serie valt ook prima te combineren met andere series van Flaviker, bijvoorbeeld met betonlook of natuursteenlook tegels. Gebruik deze mogelijkheid in bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer. Kom hier lekker tot rust door te kiezen voor de onbewogen uitstraling van de Nordik Wood.

Flaviker Nordik Wood kleuren en afmetingen

De Flaviker Nordik Wood is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Nordik Wood Beige
– Nordik Wood Gold
– Nordik Wood Brown

De Nordik Wood Mansion en Palace zijn speciale afwerkingen binnen deze serie. Dit zijn speciale 60×60 cm formaten met gemengde kleuren. Bekijk de afbeeldingen om te zien wat deze speciale afwerkingen zijn. Ook is het mogelijk om deze serie in mozaïek van 30×30 cm te leggen!

Afmetingen:
26×200 cm, 30×120 cm, 20×120 cm, 60×60 cm

Flaviker Nordik Wood kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Nordic Wood in de scherpste prijs voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordik Wood of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen