Flaviker Wall Tones

De Flaviker W_all Tones is een bijzondere collectie keramische wandtegels geproduceerd door Flaviker Tegels. Het bijzondere aan deze collectie is het kleurenpallet dat bestaat uit opvallende kleuren die niet vaak worden gebruikt voor keramische tegels. Creëer daarom een unieke, niet vaak geziene uitstraling in iedere ruimte met de Flaviker W_all Tones.

Meer informatie over de Wall Tones? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Wilt u direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor inspiratie en advies door onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Wall Tones collectie

De Flaviker Wall Tones collectie combineert de zachte uitstraling van gips dat op wanden wordt gebruikt, met een exclusief en verfijnd kleurenpalet dat ideaal is om te combineren en experimenteren met nieuwe, chromatische mogelijkheden. Deze collectie is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties die passen bij de gipslook en prachtige effecten kunnen creeeren op wanden. Ook is er een speciale Tangram mogelijkheid binnen deze collectie, die meerdere kleuren en vormen binnen een tegel combineert. Deze collectie is verkrijgbaar in het formaat 120×30 cm.

Wall Tones toepassen

De Flaviker Wall Tones brengt nieuwe ontwerpen en oppervlakken met een driedimensionale uitstraling samen, om wanden van vooral ruimtes als een badkamer, keuken, restaurant, of hotel nieuwe mogelijkheden te geven. De Flaviker Wall Tones is in perfecte synergie met andere Flaviker tegels geproduceerd, dus zeker ook goed te combineren.

Kleuren en afmetingen Wall Tones collectie

Kleuren:

  • Wall Tones White
  • Wall Tones Shadow
  • Wall Tones Sand
  • Wall Tones Sage
  • Wall Tones Oyster
  • Wall Tones Nutmeg
  • Wall Tones Dusty Blue
  • Wall Tones Tangram

Afmetingen:
30×120 cm

Meer informatie over de Flaviker Wall Tones

Meer informatie over de Flaviker Wall Tones collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U bent ook welkom bij ons in de showroom om advies en inspiratie op te doen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Wall Tones collectie: