Flaviker Rockin

De Flaviker Rockin is een collectie natuursteenlook keramische tegels voor de vloer en wand. De inspiratie voor deze natuursteenlook keramische tegels is gehaald uit Engels natuursteen. De prachtige kenmerken van dit Engelse natuursteen zijn tot in het kleinste detail omgezet in de voordelen van een keramische tegel.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Flaviker Rockin tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie over deze collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Of neem direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Rockin collectie

De Flaviker Rockin collectie is een collectie met de inspiratie gehaald uit natuursteen. Dit natuursteen is van oorsprong afkomstig uit Engeland, in de regio Lake District. De Flaviker Rockin keramische natuursteen tegels heeft dit natuursteen tot in detail overgenomen. Zo heeft de collectie alle oneffenheden en kleurschakering van dit natuursteen. De Flaviker Rockin collectie is daarnaast te verkrijgen in 4 kleurvariaties. De kleurvariaties lopen van donker tot licht. De formaten lopen van 60x60 cm tot slabs van wel 120x280 cm. Dit laatste formaat is speciaal ontwikkeld om een onafgebroken look van natuursteen wandtegels te kunnen creëeren. De binnentegels hebben een dikte van 8,5 of 6 mm. De buitentegels uit deze collectie hebben een dikte van 20 mm.

Toepassing Rockin tegels

De Flaviker Rockin natuursteenlook tegels zijn op de vloer en wand toe te passen. Ook zijn deze tegels te gebruiken in iedere ruimte. Dit komt door het gemak van keramiek. Naast toepassing als wand- en vloertegel in binnenruimtes, is er ook een toepassing voor buitenruimtes. Als terrastegel is er een 20 mm dikke afwerking vna de Flaviker Rockin. Deze Flaviker Rockin buitentegel is verkrijgbaar in het formaat van 60x120 cm. Alle kleuren uit de collectie zijn te verkrijgen als buitentegel.

De kleuren en afmetingen

De Flaviker Rockin tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Rockin Desert
  • Rockin Grey
  • Rockin Ice
  • Rockin Lava

Afmetingen:

60x60 cm, 20x120 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm.

Flaviker Rockin tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor tegels uit de Flaviker Rockin collectie. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Heeft u een vraag over deze collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Voor een zakelijk project bezig en op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie