Vloerverwarming

Vloerverwarming is een comfortabele manier om uw woonhuis te verwarmen of te verkoelen. Het voordeel van vloerverwarming, samen met vloeren uit ons assortiment, is dat het grootste deel van onze vloeren gemaakt is van keramisch materiaal. Keramiek is een gebakken product en hierdoor de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming!

Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Benieuwd naar de kosten van vloerverwarming? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Verwarm iedere ruimte tegen een lage prijs

Vloerverwarming kan overal in uw huis worden gebruikt om ruimtes te verwarmen, zelfs in de badkamer. Vloerverwarming verwarmt op een zuinige manier in combinatie met keramiek, omdat keramiek de beste geleider is voor de warmte van vloerverwarming en deze warmte ook nog eens extra lang vasthoudt. Hierdoor haalt u het hoogste rendement uit uw warmtepomp. Vrijwel iedere vloer uit ons assortiment is te combineren met vloerverwarming!

Vloerkoeling

Naast vloerverwarming, is het ook mogelijk om met het zelfde systeem vloerkoeling toe te passen. Door vloerkoeling kan een ruimte ook tijdens de warmste dagen van het jaar aangenaam zijn!

Het aanleggen van vloerverwarming

Bij het aanleggen van vloerverwarming kan Regge Tegels & Vloeren u natuurlijk ook ondersteunen. Hiervoor staan wij in contact met enkele partijen die het werk omtrent het aanleggen en aansluiten van de vloerverwarming kunnen verzorgen. De meest voorkomende techniek die hierbij gebruikt wordt is het infrezen van de vloerverwarming in de vloer. Hierboven worden dan direct de tegels verwerkt, waardoor ruimtes snel verwarmd kunnen worden. Ook andere technieken zijn mogelijk bij ons.

Hoeveel kost vloerverwarming?

Bent u benieuwd hoeveel vloerverwarming en/of vloerkoeling kost? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een totaalprijs van ons te ontvangen.

Op zoek naar meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming en/of vloerkoeling? Dan kunt u direct contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen