Woonhuis Haaksbergen

Bij dit project is gebruik gemaakt van strakke betonlook keramische tegels, om de keuken een fraaie, moderne uitstraling te geven.

Het project Woonhuis Haaksbergen

Bij dit project in Haaksbergen is gebruik gemaakt van strakke betonlook keramische vloertegels in het formaat 80x80 cm om aan te sluiten op de gekozen stijl voor de gehele woonkeuken. De combinatie tussen de grijze betonlook tegels en de zwarte keuken is prachtig!

Een moderne stijl met betonlook tegels

Betonlook tegels geven een moderne stijl aan iedere keuken, zoals bij dit project is gebeurd bij de woonkeuken. Ook hebben deze betonlook tegels het gemak van keramiek, lees hier meer over de gemakken van keramische tegels in een ruimte als de keuken.

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer informatie over de de betonlook tegels of het keramisch parket van dit project? Neem dan gerust met ons contact op voor al uw vragen, of vraag vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U kunt deze vloeren ook komen bekijken bij ons in de showroom, samen met een bijpassend advies van onze verkopers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen