Keramiek; De beste geleider voor vloerverwarming- en koeling

Ben je op zoek naar een vloer die gecombineerd kan worden met comfortabele vloerverwarming? Dan is een keramische vloer de beste optie! Keramiek als materiaal is namelijk de beste geleider van de warmte van vloerverwarming en houdt de warmte het langst vast. Daarnaast zijn er keramische vloeren er in enorm veel stijlen en looks waardoor je de vloer kunt kiezen die bij jouw wens past en deze kunt combineren met vloerverwarming.

Kom eens langs bij ons in de showroom om direct advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen over de combinatie tussen een keramische vloer en vloerverwarming -en koeling. Je kunt ons ook altijd even bellen of mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een keramische vloer is de beste vloer voor vloerwarming

Een keramische vloer is een gebakken product van zand en klei dat wordt verwarmd tot wel 1300 graden Celsius. Hierdoor heeft een keramische tegel dichte porien waardoor de tegels naast kleur, kras en slijtvast ook een goede geleider worden voor de hitte van vloerverwaming. Daarnaast houden ze deze hitte ook nog het beste vast. Daarom is een keramische vloer de beste vloer voor wanneer u voor vloerverwarming kiest.

Een 'warme' houtlook vloer met keramisch parket

Een houtlook vloer heeft vaak een warme uitstraling. Helaas kan echt hout vaak niet worden gecombineerd met vloerverwarming, omdat de vloer dan bijvoorbeeld gaat kromtrekken. Wil je wel een houtlook combineren met het comfortabele gevoel van vloerverwarming? Combineer de vloerverwarming dan met keramisch parket. Keramisch parket is gemaakt van keramiek en is dus bestand tegen warmte en ook nog eens de beste geleider van de warmte van vloerverwarming. Maak van jouw warm ogende houtlook vloer dus letterlijk een warme vloer door de vloerverwarming te combineren met keramisch parket.

Opkomend: Vloerkoeling

De mogelijkheid van vloerverwarming bestaat relatief al best lang. Maar de laatste jaren is er iets nieuws in opkomst, namelijk vloerkoeling. Vloerkoeling zorgt ervoor dat de ruimte in zomaar lekker koel is. Ook voor vloerkoeling is een keramische vloer de beste geleider. Vloerkoeling kan worden gecombineerd met het systeem van vloerverwarming.

Vloerverwarming bij Regge Tegels & Vloeren

Ook bij vloerverwarming kan Regge Tegels & Vloeren ondersteunen. Voor het aanleggen van vloerverwarming (en koeling) staan wij in contact met enkele partijen. Daarnaast voorzien wij u natuurlijk graag in advies over de mogelijkheden van vloerverwarming. Kom voor dit advies langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van keramische vloeren die gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen