Ariostea Marmi Cento2Cento

De Ariostea Marmi Cento2Cento breidt het assortiment aan keramisch marmer uit met de Marmi Cento2Cento, een van de nieuwste collecties van Ariostea Tegels. Deze collectie geeft vele verschillende soorten marmer weer in extra grote formaten, om prachtige en aaneengesloten oppervlakken op vloer en wand te kunnen verwezenlijken.

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor deze collectie, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Marmi Cento2Cento collectie

9 verschillende marmersoorten hebben de inspiratie gevormd voor de Ariostea Marmi Cento2Cento collectie. Deze verschillende marmersoorten vertonen allemaal andere kenmerken en brengen dus ook een andere sfeer met zich mee voor de ruimte. Deze collectie heeft extra grote afmetingen, om marmer oppervlaken zonder veel voeg te kunnen creëeren.

Toepassing

Alle details van echt marmer zijn overgenomen in de Ariostea Marmi Cento2Cento collectie. Deze marmerlook is speciaal ontworpen voor grotere rimtes, zoals winkels, winkelcentra, hotels, restaurants en openbare ruimte, om aan deze ruimtes karakter en elegantie te geven.

Kleuren en afmetingen.

Deze serie bestaat ui de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ariostea Marmi Cento2Cento Bianco Calacatta
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Bianco Carrara
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Grey Marble
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Grey Onyx Vein Cut
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Gris de Savoie
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Nero Marquinia
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Onice Ivory
  • Ariostea Marmi Cento2Cento Statuario Altissimo

Afmetingen:

100x100 cm, 200x100 cm

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Marmi Cento2Cento