Ariostea Next

Ariostea Next collectie geeft een eenvoudige betonlook weer in hoogwaardig keramiek. Betonlook is een van de populairste materialen van dit moment. Daarom brengt de Ariostea Next een moderne uitstraling in iedere ruimte waar de tegels gebruikt worden, voor zowel commerciële als particuliere doeleinden.

Interesse in de Next collectie? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over de collectie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Next collectie

De stijlvolle eenvoud van betonlook maakt de Ariostea Next collectie tot een veelzijdige optie om omgevingen karakter te geven en biedt ontwerpers en architecten de maximale vrijheid om ruimtes een moderne uitstraling naar wens te geven. De Next collectie is te verkrijgen in 6 kleuren. Deze kleuren verschillen van donkere toch lichte kleuren. Verder is de Next collectie verkrijgbaar in 4 afmetingen, en hebben de tegels een dikte van 6 of 8 mm.

Kleuren en afmetingen

De Next collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Next Brick
  • Next Chalk
  • Next Crete
  • Next Dark
  • Next Greige
  • Next Grey

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 100x100 cm, 120x60 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Next collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie