Ariostea Tegels

Ariostea Tegels is opgericht in 1961 en produceert high-tech keramische wand- en vloertegels. De kwalitatieve kenmerken komen door de unieke en gepatenteerde technologie. De manier van produceren samen met het oog voor design maakt van van Ariostea Tegels leider in het segment van innovatieve keramische producten.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels van Ariostea? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Zoekt u een tegel die hier niet tussen staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Ariostea:

Ariostea Ceramica keramische wand- en vloertegels

Ariostea Ceramica combineert een hoge kwaliteit door ongeëvenaarde technologie met unieke designs voor vloer en wand. Dit heeft Ariostea Ceramica in staat gebracht de meest unieke, verfijnde en stijlvolle keramische tegels op de markt te brengen. Op deze manier kan Ariostea onderscheidend tegels produceren. Deze onderscheidende tegels hebben uitzonderlijke kenmerken zoals antibacteriele oppervlakken, onderhoudsvriendelijk en duurzaamheid zonder hiervoor in te boeten op het gebied van design. Het produceren van de tegels doet Ariostea Ceramica onder de noemer van Ariostea High-Tech, wat betekent dat het productieproces van Ariostea voor op loopt qua techniek!

Ariostea Tegels Assortiment

Ariostea Tegels is een pionier in keramische tegels met de zeer natuurgetrouwe look van hout, marmer of natuursteen. Ariostea tegels slaagt er in om de grillige marmertekening, de nerfstructuur van hout en de strakke toon van natuursteen perfect weer te geven in de keramische tegels. Ariostea heeft daarom ook zeer uiteenlopende collectie die een ruime variatie biedt van natuursteen, marmer of houtlook. Dit in combinatie met het diverse kleurpalet binnen iedere collectie en de grote keuze aan maten zorgt voor een unieke en stijlvolle collectie aan keramische tegels!

Oog voor milieu

Ariostea Tegels heeft altijd al geproduceerd met het oog op het milieu. Bij het produceren maakt Ariostea gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke technologieën. Dit doet Ariostea vanwege het respect richting de natuur, zodat ook Ariostea mee helpt om een duurzame wereld te creëren.

Ariostea tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen. Bent u geïnteresseerd in de keramische tegels van Ariostea of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen