Ariostea Tegels

Ariostea tegels is opgericht in 1961 en produceert high-tech materialen met de grootste zorg voor het milieu. Compacte platen van puur porselein worden bij 1300 °C gefabriceerd. De kwalitatieve kenmerken en unieke en gepatenteerde technologie maken de keramische tegels van Ariostea leider in het segment. Klik hier om meer te lezen. 

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels van Ariostea? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Zoekt u een tegel die hier niet tussen staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De Ariostea tegels serie:

Ariostea High-Tech tegels

Ariostea tegels combineren een hoge kwaliteit met ongeëvenaarde technologie. Dit heeft Ariostea in staat gebracht de meest unieke, verfijnde en stijlvolle keramische tegels op de markt te brengen. Op deze manier kan Ariostea onderscheidend tegels produceren. Deze onderscheidende tegels hebben uitzonderlijke kenmerken zoals een goede hygiëne en een langdurige duurzaamheid.

Ariostea assortiment

Ariostea is een pionier in keramische tegels met de zeer natuurgetrouwe look van hout, marmer of natuursteen. Ariostea tegels slaagt er in om de grillige marmertekening, de nerfstructuur van hout en de strakke toon van natuursteen perfect weer te geven in de keramische tegels. Ariostea heeft daarom ook zeer uiteenlopende collectie die een ruime variatie biedt van natuursteen, marmer of houtlook. Dit in combinatie met het diverse kleurpalet binnen iedere collectie en de grote keuze aan maten zorgt voor een unieke en stijlvolle collectie aan keramische tegels!

Milieuvriendelijk produceren Ariostea

Ariostea is heeft altijd al geproduceerd met het oog op het milieu. Bij het produceren maakt Ariostea  gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke technologieën. Dit doet Ariostea vanwege het respect richting de natuur, zodat ook Ariostea mee helpt om een duurzame wereld te creëren.

Ariostea tegels kopen?

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in de keramische tegels van Ariostea of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Zit de tegel van Ariostea die u zoekt hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Op zoek naar Ariostea buitentegels? Klik dan hier

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!