Ariostea Greenstone

De Ariostea Greenstone past helemaal in de Ariostea-series thuis. De tegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken waar Ariostea tegels om bekend staat. De tegel heeft het ontwerp van natuursteen. De textuur en kleuren van fraai natuursteen zijn tot in details overgenomen. Greenstone behoud door de productietechnieken van Ariostea de natuurlijke look van het fraai natuursteen, maar dan in hoogwaardig keramiek!

De scherpste prijs voor de Greenstone collectie vindt u bij Regge Tegels & Vloeren, dit doen wij samen met een advies op maat. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Greenstone collectie

Ariostea is een producent die altijd heeft geproduceerd met het oog op milieu. Een van de resultaten van milieu bewust produceren is ook de Greenstone collectie. Deze collectie is ontworpen en gemaakt met behulp van innovatieve en milieuvriendelijke technologieën. Niet alleen de productie is met het oog op natuur, ook de uitstraling van de Greenstone heeft een natuurlijke uitstraling. De inspiratie van de Greenstone collectie is namelijk gehaald uit natuursteen. Hiermee wordt een keramische tegel gecreëerd met een natuurlijk uiterlijk.

Greenstone toepassingen

De Greenstone collectie heeft een kleurenpallet bestaande uit 4 kleuren. Deze kleuren verscheiden van donker naar licht. Hierdoor is er binnen de collectie ook nog een variatie mogelijkheid die aangepast kan worden naar wens van de klant. Geef bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken de rustieke uitstraling van natuursteen, maar dan wel met alle praktische voordelen dat hoogwaardig keramiek met zich mee brengt. Hiermee wordt de fraaie, natuurlijke uitstraling van natuursteen ook een hoogwaardige kwaliteit gegeven waarvoor weinig onderhoud nodig is.

Milieuvriendelijk produceren Ariostea

Ariostea is heeft altijd al geproduceerd met het oog op het milieu. Bij het produceren maakt Ariostea gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke technologieën. Dit doet Ariostea vanwege het respect richting de natuur, zodat ook Ariostea mee helpt om een duurzame wereld te creëren.

Ariostea Greenstone kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Greenstone Ardesia Antracite
– Greenstone Cadappa Black
– Greenstone Pietra Sintra
– Greenstone Quarzite Bianca
– Greenstone Silver Grey

Afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in de keramische tegels van Ariostea of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen: