Ariostea Marmi Classici

De Ariostea Marmi Classic is een prachtige marmerlook keramische tegel. Deze tegel heeft de meest prestigieuze look voor ruimtes die luxe en elegantie nodig hebben. Ariostea brengt met deze serie de fijnste en meest begeerde marmersoorten tot leven in de vorm van keramiek en creëert een tijdloze stijl die hedendaags ontwerp weergeeft met onevenaarbare elegantie en harmonie.

De fraaie marmerlook van de Marmi Classic, tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Marmi Classic collectie

De Ariostea Marmi Classic keramische tegel brengt de prachtige aders van marmer tot in de kleinste details perfect naar voren, wat samen met het glanzende oppervlak een keramische tegel geeft die werkelijk niet van echt, natuurlijk marmer te onderscheiden is! Door de wel 14 (!) verschillende kleuren is deze tegel bijna aan iedere ruimte en wens aan te passen. Ook de formaten geven een ruime mogelijkheid tot variatie. Kleine en grote formaten zijn beide vertegenwoordigd in de Marmi Classic collectie. Er is zelfs een XXL-Formaat van 300×150 cm, perfect om ruimtes van grote, onafgebroken oppervlakten te voorzien!

Marmi Classic toepassing

Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt om ruimtes van prachtige, luxe uitstraling te voorzien. Nog steeds is marmer een populair materiaal om deze uitstraling in moderne gebouwen te brengen. Met de Marmi Classic kan deze uitstraling ook in de vorm van keramiek worden gebracht. Hiermee krijgt een ruimte de uitstraling van marmer, maar de voordelen van hoogwaardig keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en heeft bovendien weinig onderhoud nodig! Met de Marmi Classic collectie krijgt elke ruimte de comfortabele uitstraling van marmer, maar dan in de vorm van kwalitatief en hoogwaardig keramiek!

Marmi Classic kleuren en afmetingen

De Marmi Classic collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Marmi Classic Arabescato Classico
– Marmi Classic Bianco Calacatta
– Marmi Classic Bianco Carrara
– Marmi Classic Bianco Covelano
– Marmi Classic Calacatta Lincoln
– Marmi Classic Crema Marfil
– Marmi Classic Grey Marble
– Marmi Classic Gris de Savoie
– Marmi Classic Nero Marquinia
– Marmi Classic Onice Perlato
– Marmi Classic Pulpis Grey
– Marmi Classic Statuario Classico
– Marmi Classic Thassos
– Marmi Classic Zebrino Bianco

Afmetingen:
75×37.5 cm, 75×75 cm, 150×75 cm, 150×150 cm, 300×175 cm

Ariostea Marmi Classic tegel kopen?

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in de keramische tegels van Ariostea of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: