Ariostea Astra

De Ariostea Astra serie van Ariostea Tegels is een collectie keramische natuursteenlook tegels. De natuursteenlook die is gekozen als inspiratie voor de Astra serie, heeft een dynamische look met vele kenmerken zoals puntjes, schakeringen en oneffenheden in de textuur die niet zijn te onderscheiden van echt natuursteen.

Heeft u interesse in de Ariostea Astra? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze serie direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Astra collectie

De Ariostea Astra collectie is ontwikkelt met het idee om een serie neer te zetten die uitblinkt in variatie, waardoor er nooit een eentonige oppervlak zal komen op vloer of wand. De collectie bestaat uit vier kleuren, die een neutraal karakter hebben en daardoor ruim toepasbaar zijn. Verder heeft de collectie ook enkele extra grote formaten, zoals de 100x100 cm en 120x60 cm. Creëer met deze formaten uniforme oppervlakken met minder voeg!

Toepassing

De vele texturen in deze collectie maakt het dat er eindeloze combinaties mogelijk zijn met de tegels uit de Ariostea Astra collectie. De hoge kwaliteit van deze tegels, maakt het dat ze ook gebruikt kunnen worden in ruimtes waar veel gelopen wordt of gebruik van de vloer wordt gemaakt zonder dat gebruiksporen zichtbaar zijn.

Astra CM2 Buitentegels

Ariostea heeft er voor gekozen om ook een Ariostea Astra CM2 te ontwikkelen. Dit zijn buitentegels met een dikte van 2 cm. Door deze dikte zijn de tegels geschikt voor gebruik in buitenruimtes!

Kleuren en afmetingen

Deze serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Astra Ice
  • Astra Brume
  • Astra Fog
  • Astra Storm

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 120x60 cm, 100x100 cm

Enkel voor buiten:

60x60 cm, 120x0 cm, 100x100 cm

Op zoek naar meer informatie over de Ariostea Astra tegels?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Ariostea Astra collectie? Dan kunt langskomen bij ons in de showroom, of contact met ons opnemen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie