Ariostea Teknostone

De Ariostea Teknostone-collectie weet het pure en verfijnde karakter van steenmaterialen te combineren in keramiek. Zo geeft deze collectie de hedendaagse architectuur een goede mogelijkheid om de rustige en robuuste kenmerken van natuursteen in elke ruimte te plaatsen, maar dan in de voordelen van keramiek. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie keramische tegels of ga hier verder met lezen.

De Teknostone aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om een bijpassend advies te krijgen van onze verkopers.

Lees meer over Ariostea Teknostone

Enkele foto’s van de Teknostone:


Teknostone Light Grey


Teknostone Pearl


Teknostone Soft Black


Teknostone Smoke


Teknostone Taupe


Teknostone Tobacco

Lees meer over Ariostea Teknostone

Ariostea Teknostone collectie en toepassing

De Ariostea Teknostone collectie bevat 6 kleuren en is geproduceerd om aan elke stijlvereiste te voldoen. Teknostone herinterpreteert het pure en verfijnde karakter van natuursteen en zet deze om in mogelijkheden voor de moderne ontwerpeisen. Deze keramische tegel past perfect in de moderne interieur ideeën met de neutrale kleuren en de eenvoudige, rustige ogende texturen. Naast de 6 kleurvariaties is de Teknostone ook verkrijgbaar in extra grote formaten als 300×100 cm.

Teknostone buitentoepassing

De Teknostone heeft ook een speciale buitentoepasing, om de unieke uitstraling ook voor buiten te kunnen gebruiken. Lees hier meer over de Teknostone buitentoepassing. 

De Ariostea Teknostone is kleuren en afmetingen

De Teknostone collectie is te krijgen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Teknostone Light Grey
– Teknostone Pearl
– Teknostone Smoke
– Teknostone Soft Black
– Teknostone Taupe
– Teknostone Tobacco

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 75×150 cm

Ariostea Teknostone kopen?

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen. Bent u geïnteresseerd in de keramische tegels van Ariostea of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!