Ariostea Iridium

De Ariostea Iridium geeft de verfijnde kwaliteit en geavanceerde technologie waar Ariostea bekend om staat tot in het kleinste detail weer. De Iridium collectie geeft een werkelijk innovatieve keramische tegelcollectie voor binnen- en buiten. Met de strakke uitstraling van de Iridium collectie kan elke ruimte mee met de hedendaagse interieurtrends.

De Iridium collectie vindt u tegen een scherpe prijs bij ons! Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor een bijpassend advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom! Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Iridium collectie

De Ariostea Iridium collectie wordt weergegeven in 2 kleurvariaties met 2 varianten om alle soorten oppervlakken in een nieuwe en vooral unieke look te voorzien. De zuivere pigmenten in de structuur van deze collectie is vooruitstrevend op het gebied van keramiek. Hiermee kunnen verrassende effecten worden gecreëerd om aan creatieve ideeën voor binnen en buiten te reiken.

Iridium toepassing

Om tot creatieve oplossingen te komen leent de Iridium collectie van Ariostea zich uiterst goed. De kleuren in de collectie geven de strakke look van de tegel een extra touch. Hiermee kan de Iridium mee met de hedendaagse architectuur en geeft de collectie oplossingen voor vele ruimtes!

Iridium kleuren en afmetingen

De Iridium kan worden verkregen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Iridium Nero
– Iridium Bianco

Afmetingen
30×60 cm, 60×60 cm.

Ariostea Iridium kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de Iridium collectie. Kom eens langs bij ons in de showroom, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt voor meer informatie uiteraard contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie