Natuursteenlook XL Tegels Referentie Meerkerk

Bij deze referentie hebben wij groot-formaat keramische natuursteenlook tegels voor in de keuken mogen leveren. Met de keramische natuursteenlook tegels krijgt de keuken een heerlijke, rustieke sfeer van natuursteen in de voordelen van keramiek.

Bij deze referentie hebben wij groot-formaat keramische natuursteenlook tegels voor in de keuken mogen leveren. Met de keramische natuursteenlook tegels krijgt de keuken een heerlijke, rustieke sfeer van natuursteen in de voordelen van keramiek. Door het keramische materiaal is de vloer kleur, kras en slijtvast en heeft de vloer een lange duurzaamheid. Ideaal dus voor een keuken waar een keer wat kan vallen of nat kan worden zonder dat de vloer wordt beschadigd. Door het grotere formaat tegels is er bovendien minder voeg nodig, wat een prachtig, uniform geheel creëert.

Interesse in de tegels van deze referentie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze tegels contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen