Het gevoel van Urban Loft met betonlook tegels in de badkamer

Op zoek naar een industriële of moderne sfeer in de badkamer? Denk dan zeker eens na over het gebruik van betonlook tegels in de badkamer. Het karakter dat wordt meegebracht door betonlook badkamertegels. Door het stoere karakter van betonlook te combineren met het gemak van keramiek, zijn de badkamertegels met een betonlook ook nog eens kras- en slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Regge Tegels & Vloeren inspireert u graag op het gebied van badkamer betonlook tegels. Daarnaast kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs met snelle levertijden. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Robuust en modern; Betonlook tegels in de badkamer

De uitstraling van beton staat bekend om het robuuste, stoere en vooral moderne karakter. Deze kenmerken van beton zijn overgenomen in betonlook tegels en kunnen op deze manier de look en het gevoel van beton overal in huis met zich meebrengen. Dus wanneer u op zoek bent naar een badkamer die mee gaat met de trends van moderne omgevingen, dan zijn badkamertegels met een betonlook hetgene wat hier de basis voor kan vormen. Zowel badkamer betonlook wandtegels als betonlook vloertegels voor in de badkamer vindt u in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren.

Variatie qua kleuren met badkamertegels betonlook

Badkamertegels met een betonlook zijn er in verscheidene kleuren, afmetingen en afwerkingen. De basis van betonlook ligt natuurlijk in de grijze kleurnuances, maar tegenwoordig zijn betonlook tegels er in veel meer kleuren. Qua formaten is er ook veel mogelijk. Het meest gekozen formaat hierbij zijn vaak betonlook tegels van 60x60 of 80x80 cm in de badkamer, maar dit kunnen ook kleinere of grotere tegels zijn. Wat de laatste tijd een opkomende trend is, zijn tegels in grote formaten oftewel XXL Tegels. Deze tegels hebben een formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x260 cm of zelfs 160x320 cm. Met deze grote formaten is er veel minder voeg nodig bij het aanbrengen van de tegels wat zorgt voor prachtige, aaneengesloten oppervlaktes.

Betonlook wandtegels in de badkamer

Betonlook wandtegels in de badkamer geven wanden en muren in deze ruimte een industriële stijl. De stoere wandtegels gaan helemaal mee in de moderne trends van deze ruimte. Door het gemak en de voordelen van keramiek kunnen de betonlook wandtegels uit ons assortiment prima gebruikt worden in uw badkamer. Vaak wordt er gekozen voor een wandtegel met betonlook in een groter formaat.

Vloertegels in badkamer met betonlook

Ook op de vloer kan een strakke betonlook in de badkamer worden verkregen. Als betonlook vloertegels in de badkamer wordt er vaak gekozen voor een vloertegel met hogere stroefheidswaarde. De hogere stroefheidswaarde zorgt ervoor dat u niet snel uitglijdt over de vloertegels met betonlook in de badkamer. Daarnaast zijn de vloertegels ook goed bestand tegen de belasting in een badkamer. Allemaal door de voordelen van keramiek.

Kies voor het gemak van keramische betonlook tegels in uw badkamer

Een badkamer is een ruimte die nat wordt, of waar wel een keer iets kan vallen. Dan wilt u natuurlijk niet dat de effecten hiervan zichtbaar zijn op uw tegels. Kies daarom voor keramische betonlook tegels in de badkamer. Keramische tegels zijn gebakken tegels met gesloten poriën. Hierdoor zijn keramische tegels kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Dit zijn de ideale eigenschappen voor tegels in de badkamer. Alle betonlook tegels in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn keramische tegels.

Een scherpe prijs voor betonlook tegels in de badkamer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan betonlook tegels voor de badkamer aanbieden tegen een scherpe rpijs, samen met snelle levertijden en natuurlijk advies op maat. Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen