Hexagon Tegels; Overal dynamiek

Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels die op dit moment zeer populair zijn. Vooral als wandtegels worden de hexagon tegels gebruikt, maar deze tegels zijn ook te gebruiken als vloertegel. De populariteit van deze tegels komt ondermeer door de levendige uitstraling van hexagon tegels, die wordt gecreeerd door het formaat van zeshoek. Tegels in hexagon vorm zijn vaak kleiner van formaat. Naast keramische tegels, zijn hexagon tegels ook verkrijgbaar in de vorm van mozaiek.

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruime variatie aan hexagon tegels. Kom voor inspiratie voor hexagon tegels langs bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Direct contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn hexagon tegels precies?

Een hexagon tegels wordt gekenmerkt door de zeshoekige vorm. Dit is een opvallende vorm. Deze vorm is afgeleid van honinggraat, daarom worden hexagon tegels soms ook wel aangeduid als honinggraat tegels. Met hexagon tegels kunt u het honinggraat motief verwerken op vloer of wand. Met het levendige effect van de zeshoekige tegels kunt u accenten leggen op wanden of vloeren, om ieder oppervlak tot in detail af te kunnen maken.

Hexagon wandtegels voor dynamisch effect op iedere muur

De meest gekozen toepassing van hexagon, zijn wel hexagon wandtegels. Dit komt omdat op de wand vaker ruimte is om een subtiel accent aan de ruimte toe te voegen. Dit kan perfect door op deze muren hexagon wandtegels toe te voegen. Een achterwand van de keuken, of de wanden van uw badkamer zijn vaak gekozen wanden waar hexagon wandtegels voor gebruikt worden.

Mozaiek in hexagon

Naast keramische tegels zijn ook mozaiek vloertegels in de vorm van hexagon te verkrijgen. De prachtige effecten van mozaiek passen zeer goed bij de dynamiek wat wordt meegebracht door hexagon motief. Mozaiek van bijvoorbeeld Dune of The Mosaic Factory hebben vele mogelijkheden voor mozaiek in hexagon. Kom voor meer inspiratie ook eens langs bij ons in de showroom.

Ruime variatie in kleur

De bijzondere, zeshoekige vorm van hexagon wordt vaak extra 'effect' meegegeven met een excentrieke kleur. Waar betonlook, houtlook of natuursteenlook tegels vaak wat standaard kleuren hebben worden hexagon tegels . Felle, warme kleuren met glanzende oppervlaktes zijn kleurvariaties die vaak worden gecombineerd met hexagon. Veel gekozen kleuren zijn bijvoorbeeld zwarte, groene, gouden of roze hexagon tegels.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag

Meer informatie en advies krijgen over hexagon tegels? Dan bent u van harte welkom bij Regge Tegels & Vloeren. Van verschillende merken hebben wij een uitgebreid assortiment aan hexagon tegels, die wij door onze directte contacten met leveranciers kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen