Ragno Eden

De Ragno Eden is een keramische tegel, met de look van bakstenen in het formaat van 7x28 cm. De Eden collectie van Ragno Tegels is speciaal ontwikkeld als wandtegel, en heeft hierbij een uniek kleurpalet gekregen dat zorgvuldig gekozen is om wanden een geheel eigen uitstraling te geven. Ook heeft de collectie een speciale hexagon-afwerking.

Interesse in de Ragno Eden collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Afbeeldingen van deze collectie

Ragno Eden collectie

De Ragno Eden collectie is ontwikkeld door Ragno om wanden van woonhuizen een unieke touche te kunnen geven, die past bij de uitstraling die wordt gezocht voor een ruimte. Dit is gedaan door het kenmerkende formaat van bakstenen te combineren met lichte kleuren. Gebruik de Ragno Eden collectie om wanden in uw woonhuis een eigen karakteristieke uitstraling te geven.

Kleuren en afmetingen

De kleuren en afmetingen van deze collectie.

Kleuren:

  • Eden Bianco
  • Eden Cotone
  • Eden Fango
  • Eden Greige
  • Eden Ottanio

Afmetingen

7x28 cm, 21x18,2 cm (hexagon)

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mgoelijkheden van deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen