The Mosaic Factory

Al meer dan 20 jaar is The Mosaic Factory Tegels specialist in de productie en logistiek van mozaïek tegels. De collecties die The Mosaic Factory aanbiedt worden op speciale wijze geproduceerd, zodat het bedrijf een uniek en onderscheidend assortiment aan mozaïek op de markt heeft weten te brengen.

Interesse in mozaïek uit het assortiment van The Mosaic Factory, of wilt u meer informatie? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs over dit merk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Product info

Enkele series van dit merk

Over The Mosaic Factory

The Mosaic Factory is al meer dan 25 jaar bezig met de ontwikkeling van mozaïek. Dit merk richt zich bij de productie van mozaíektegels op de veelzijdigheid, hoge kwaliteit en natuurlijk voor een betaalpare prijs. Daarom biedt The Mosaic Factory uitgebreide collecteis aan mozaïek tegels, om voor iedere wens een mogelijkheid te kunnen bieden. Architecten en designers maken dan ook graag gebruik van mozaïek van The Mosaic Factory, om projecten de finising touch te kunnen geven waar ze naar op zoek zijn. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in meer advies over de producten van dit merk. Met natuurlijk een bijpassende, scherpe prijs.

Het assortiment van The Mosaic Factory

Met het assortiment probeert The Mosaic Factory ideeen voor projecten te creëren die uniek, bijzonder en zeker ook betaalbaar zijn. Door mogelijkheden te bieden voor vele verschillende patronen, design en mixes voor vloer en wand is het mozaïek van The Mosaic Factory ook zeer populair onder architecten en interieurontwerpers. Door trends in de markt te volgen en klanten te voorzien in de wensen blijft The Mosaic Factory altijd weer verrassen met het assortiment. Voor alle oppervlaktes kunt u in dit assortiment mogelijkheid vinden. Zowel mozaïek voor aan de wand als mozaïek vloertegels. Dit zijn bijvoorbeeld prachtige mogelijkheden voor in de badkamer. Kom het assortiment gerust eens bekijken bij ons in de showroom.

In alle ruimtes te gebruiken

Het assortiment van dit merk wordt ontwikkeld voor alle ruimtes. Waar een serie te gebruiken is, is wel afhankelijk van de serie zelf. Series met een glanzende afwerking worden bijvoorbeeld enkel als mozaïek wandtegels geproduceerd. Maar er zijn ook genoeg series die zowel op de wand en vloer gebruikt kunnen worden. Zo biedt The Mosaic Factory bijvoorbeeld ook mogleijkheden voor badkamers, keukens en zakelijk projecten. Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten is het mozaïek van The Mosaic Factory van hoogwaardige kwaliteit.

Mozaïek van The Mosaic Factory kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met een goed advies op maat voor de tegels van The Mosaic Factory. Kom eens langs voor advies en inspiratie bij ons in de showroom, onze verkopers helpen u graag. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen