The Mosaic Factory Tegels

Al meer dan 20 jaar is The Mosaic Factory Tegels specialist in de productie en logistiek van mozaïek tegels. De collecties die The Mosaic Factory aanbiedt worden op speciale wijze geproduceerd, zodat het bedrijf een uniek en onderscheidend assortiment aan mozaïek op de markt heeft weten te brengen.

Interesse in mozaïek uit het assortiment van The Mosaic Factory, of wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook contact met ons opnemen.

Enkele series van The Mosaic Factory

Het assortiment van The Mosaic Factory

Met het assortiment probeert The Mosaic Factory ideeen voor projecten te creëren die uniek, bijzonder en zeker ook betaalbaar zijn. Door mogelijkheden te bieden voor vele verschillende patronen, design en mixes voor vloer en wand is het mozaïek van The Mosaic Factory ook zeer populair onder architecten en interieurontwerpers. Door trends in de markt te volgen en klanten te voorzien in de wensen blijft The Mosaic Factory altijd weer verrassen met het assortiment.

De series uit het assortiment van The Mosaic Facotry:

– Glasmozaïek collectie: Amsterdam
– Helder glasmozaïek collectie: Montreal
– Gerecycled glasmozaïek collectie: Valencia
– Zeshoek en vierkant mozaïek van geglazuurd porselein: Barcelona
– Rond mozaïek van geglazuurd porselein: Venice
– Actuele vormen mozaïek van geglazuurd porselein: Paris
– Vloermozaïek van onverglaasd porselein: London

Meer informatie over het assortiment van The Mosaic Factory? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Interesse in het mozaiek van The Mosaic Factory?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met een goed advies op maat voor de tegels van The Mosaic Factory. Kom eens langs voor advies en inspiratie bij ons in de showroom, onze verkopers helpen u graag. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen