Het motief Romaans Verband

Romaans Verband is een legmotief van vloeren. Dit legmotief is populair door het dynamische effect. Het dynamische effect is afkomstig van de verschillende afmetingen van dezelfde tegel die op een oppervlak gebruikt worden. Op deze manier komt een vloer nog net iets meer tot leven!

Regge Tegels & Vloeren biedt verschillende romaans verband tegels aan. Kom deze tegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom, waar onze verkoopmedewerkers direct voor u klaar staan met advies op maat. Wilt u direct meer informatie over deze vloeren? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe prijs kunt u ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Romaans verband tegels

Wat is romaans verband precies? Bij romaans verband tegels worden tegels van verschillende afmetingen met elkaar gemixed. En toegepast op het zelfde (vloer)oppervlak. Hierdoor lijkt het net alsof de romaans verband tegels willekeurig gelegd worden. Maar dit klopt natuurlijk niet. De formaten voor het motief van romaans verband staan per serie vast. Voor het motief worden formaten van bijvoorbeeld 20x20 cm, 20x40 cm en 60x60 cm gemixed. Deze verschillende formaten creëeren het prachtige motief van romaans verband tegels. Deze tegels vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen scherpe prijzen. Daarnaast geven wij u hierover natuurlijk graag meer advies en informatie. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons in de showroom.

Groot romaans verband

Romaans verband is ook te verkrijgen in het formaat van grote vloertegels. Vloertegels in grotere formaten worden steeds populairder. En in een grotere keus verkrijgbaar. Op deze manier is er ook steeds meer keus bij groot romaans verband. Aan welke formaten moet u denken bij groot romaans verband? Dit zijn grotere tegels van bijvoorbeeld 80x80 cm, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm. De mix van deze formaten voor het motief is iets wat prachtig bij het effect van de grote vloertegels past. Ook groot romaans verband kunt u vinden in het uitgebreide assortiment van Regge Tegels & Vloeren.

Het gemak van keramiek

De romaans verband tegels bij Regge Tegels & Vloeren zijn allemaal van keramiek. De keramische tegels romaans verband verschillen hierin niet van de andere keramsiche tegels. Ook deze keramische tegels hebben de voordelen waar keramiek bekend om staat. Zo zijn de keramische vloertegels natuurlijk kleur, kras en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig! Keramische tegels voor romaans verband hebben dus de ideale eigenschappen om toegepast worden in alle ruimtes. Bijvoorbeeld ook in de badkamer, keuken of het toilet.

Tegels voor Romaans Verband kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt in het assortiment meerdere variaties aan romaans verband tegels aan. Benieuwd naar dit assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Bent u benieuwd naar een scherpe totaalprijs voor dit type vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar een vloer in romaans verband? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele vloeren uit ons assortiment