Imola Stoncrete

De Imola Stoncrete is een serie keramische tegels waarbij de inspiratie is gehaald door twee zeer populaire bouwmaterialen, namelijk uit de stoere look van beton en het rauwe karakter van natuursteen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat de Imola Stoncrete toepassing kan vinden een breed scala aan projecten. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over deze toepassing.

Interesse in de Stoncrete collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over de Imola Stoncrete contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Imola Stoncrete Collectie

De combinatie tussen betonlook en natuursteenlook van de Imola Stoncrete Collectie zorgt voor een effect dat het beste geeft van twee natuurlijke materialen. Door deze combinatie is de Stoncrete collectie een tegel die vele toepassingen kent. Deze toepassing wordt verbreed met de mogelijkheden qua kleuren. De verschillende kleuren geven de mogelijkheid om de keramische tegels uit de Stoncrete collectie aan te passen naar de eigen wens. Naast de binnenafwerkingen voor deze collectie is er ook nog een 20 mm afwerking van de Imola Stoncrete die ervoor zorgt dat de Stonecrete tegels ook gebruikt kunnen worden in buitenruimtes.

Kleuren en afmetingen

De Stoncrete collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Stoncrete Silver (AG)
  • Stoncrete Camargue (CG)
  • Stoncrete Grey (G)
  • Stoncrete Dark Grey (DG)

Afmetingen

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Stoncrete serie