Imola Tegels

Imola tegels is een Italiaans tegelmerk met een groot assortiment aan keramische wand- en vloertegels, waarbij de nadruk ligt op de nieuwste trends maar ook klassieke afwerkingen worden weergegeven. Imola tegels staat bekend om haar passie voor keramiek met bijna 140 jaar ervaring met het produceren van keramische producten.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Imola tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie over de mogelijkheden van dit assortiment? Neem dan contact met ons op. Zoekt u een specifieke tegel van dit tegelmerk? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over Imola Ceramica

Imola Ceramica is een Italiaans bedrijf dat al meer dan 145 jaar actief is in de wereld van vloer- en wandbekledingen. Imola is gevestigd in het hart van de Italiaanse tegelindustrie. Hier produceert het bedrijf haar keramische producten onder de noemer van het kwaliteitssymool Made In Italy. Met dit symbool van kwaliteit is Imola Ceramica dan ook van de bekendste en meest gewaarde Italiaans producenten van keramische vloer- en wandtegels. Door zich te richten op verschillende stijlen en wensen is Imola Ceramica een wereldwijd bekend tegelmerk geworden.

Het assortiment van Imola Tegels

Imola tegels voert een uitgebreid assortiment van keramische tegels. Deze tegels zijn kwalitatief hoogstaand en garanderen een lange levensduur. Door uitgebreid onderzoek van designers van Imola worden oude invloeden op de Italiaanse architectuur in een nieuw, hip jasje gestoken. Binnen het assortiment van Imola zijn allerlei stijlen vertegenwoordigt, bijvoorbeeld elegant marmerlook of natuurlijk houtlook. Ook qua afmetingen van de tegels is er een ruime variatie. Denk hierbij aan normale formaten, zoals Imola Tegels van 60x60 cm, of aan grotere formaten die prachtige oppervlakken kunnen vormen.

Imola Vloertegels

De vloertegels van Imola verzekeren u van een prachtige vloer gecombineerd met de kwaliteit waar Imola tegels voor staan. Dit Italiaanse tegelemrk biedt een assortiment aan vloertegels met een ruime keuze aan stijlen, looks en designs. Zo sluiten de Imola vloertegels bijna altijd aan bij de wens van de klant, voor zakelijke en particuliere projecten. Regge Tegels & Vloeren adviseert graag samen met een bijpassende, scherpe prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor Imola vloertegels.

Vele mogelijkheden tot toepassing

Het assortiment van Imola Ceramica Tegels is dus verkrijgbaar in vele maten, vormen, kleuren en designs. Deze mogelijkheden zijn bruikbaar voor allerlei projectdoeleinden, zowel commercieel als particulier. In woonhuizen kunnen de stijvolle tegels van Imola worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of woonkamer. Bij commerciele projecten wordt er vaak voor Imola Tegels gekozen in openbare ruimtes, hotels, restaurants en lobby's.

Imola Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Imola. Hierdoor kunnen wij dan ook Imola Ceramica Tegels in Nederland aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met ons opnemen via het zakelijk contactformulier. Uiteraard bent u voor meer informatie en inspiratie voor Imola Ceramica tegels ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen