Imola Tegels

Imola Tegels (Cooperativa Ceramica d’Imola) is een Italiaans tegelmerk met een groot assortiment aan keramische wand- en vloertegels, waarbij de nadruk ligt op de nieuwste trends maar ook klassieke afwerkingen worden weergegeven. Imola Tegels staat bekend om haar passie voor keramiek met bijna 140 jaar ervaring met het produceren van keramische producten.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Imola Tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Zoekt u een specifieke tegel van Imola? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Enkele series van Imola

Het assortiment van Imola Tegels

Imola voert een uitgebreid assortiment van keramische tegels. Deze tegels zijn kwalitatief hoogstaand en garanderen een lange levensduur. Door uitgebreid onderzoek van designers van Imola worden oude invloeden op de Italiaanse architectuur in een nieuw, hip jasje gestoken. Binnen het assortiment van Imola zijn allerlei stijlen vertegenwoordigt, bijvoorbeeld elegant marmerlook of natuurlijk houtlook. Ook qua afmetingen van de tegels is er een ruime variatie. Denk hierbij aan normale formaten, zoals Imola Tegels van 60x60 cm, of aan grotere formaten die prachtige oppervlakken kunnen vormen.

Imola Vloertegels

De vloertegels van Imola verzekeren u van een prachtige vloer gecombineerd met de kwaliteit waar Imola tegels voor staan. Imola biedt een assortiment aan vloertegels met een ruime keuze aan stijlen, looks en designs. Zo sluiten de vloertegels van Imola bijna altijd aan bij de wens van de klant, voor zakelijke en particuliere projecten. Regge Tegels & Vloeren adviseert graag samen met een bijpassende, scherpe prijs.

Vele mogelijkheden tot toepassing

Het assortiment van Imola Tegels is dus verkrijgbaar in vele maten, vormen, kleuren en designs. Deze mogelijkheden zijn bruikbaar voor allerlei projectdoeleinden, zowel commercieel als particulier. In woonhuizen kunnen de stijvolle tegels van Imola worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of woonkamer. Bij commerciele projecten wordt er vaak voor Imola Tegels gekozen in openbare ruimtes, hotels, restaurants en lobby's.

Imola Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Imola. Hierdoor kunnen wij dan ook Imola Tegels in Nederland aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen