Imola Tegels

Imola (Cooperativa Ceramica d’Imola) is een bekend Italiaans merk met een gigantisch assortiment aan keramische tegels, waarbij de nadruk ligt op de nieuwste trends. Imola staat bekend om haar passie voor keramiek met bijna 140 jaar ervaring met het produceren van keramische producten. Bekijk direct enkele afbeeldingen van het assortiment van Imola Tegels

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Imola aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Meer informatie? Klik dan hier en lees meer of neem contact met ons op. Zoekt u een specifieke tegel van Imola? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen:


Imola Strobus

 


Imola Claystone

 


Imola Concrete

 


Imola Bubble

 


Imola Limerock

 


Imola Wood

Lees meer over Imola Tegels

Imola tegels

Imola voert een uitgebreid assortiment van keramische tegels. Deze tegels zijn kwalitatief hoogstaand en garanderen een lange levensduur. Door uitgebreid onderzoek van designers van Imola worden oude invloeden op de Italiaanse architectuur in een nieuw, hip jasje gestoken. De bekendste tegelseries van Imola zijn onder andere de Claystone en de Strobus.

 

Het volledige assortiment van Imola bevat maar liefst 95 verschillende tegelseries. Uiteraard zijn de hierboven genoemde tegelseries leverbaar, maar ook de overige tegelseries kunnen wij uiteraard leveren.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Imola of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!