Imola Tegels

Imola (Cooperativa Ceramica d’Imola) is een bekend Italiaans merk met een gigantisch assortiment aan keramische tegels, waarbij de nadruk ligt op de nieuwste trends. Imola staat bekend om haar passie voor keramiek met bijna 140 jaar ervaring met het produceren van keramische producten.

Imola tegels

Imola voert een uitgebreid assortiment van keramische tegels. Deze tegels zijn kwalitatief hoogstaand en garanderen een lange levensduur. Door uitgebreid onderzoek van designers van Imola worden oude invloeden op de Italiaanse architectuur in een nieuw, hip jasje gestoken.

De bekendste tegelseries van Imola zijn onder andere de Claystone en de Strobus.

Lees meer over Imola Tegels

Imola Claystone

De tegelserie Claystone is een esthetisch hoogstaande tegelserie. Met de elegantie en zachte uitstraling van kleisteen is de tegel een uiterst stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er altijd wel een kleur bij zit die past bij uw wensen en interieur.

Imola Strobus

De Strobus tegelserie heeft de tijdloze charme van natuurlijk verouderd hout. De herkenbare houtnerven zijn zichtbaar op de tegel aangebracht waardoor er een prachtig effect wordt gecreëerd. De natuurlijke houtlook uitstraling staat bekend om het verwarmende effect in de woonkamer. Dankzij de vele voordelen van keramiek is het nu ook mogelijk om dit effect in bijvoorbeeld de keuken en badkamer te krijgen.

Het volledige assortiment van Imola bevat maar liefst 95 verschillende tegelseries. Uiteraard zijn de hierboven genoemde tegelseries leverbaar, maar ook de overige tegelseries kunnen wij uiteraard leveren.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Imola of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!