Imola Parade

De Imola Parade is een terrazzolook keramische tegel met in de textuur een mix van gietsteen, graniet en gebroken marmer. Deze terrazzolook brengt door de verschillende materialen verwerkt in het oppervlak een dynamisch effect met zich mee voor iedere ruimte. Naast de terrazzolook, heeft de Imola Parade ook een afwerking van iedere kleur zonder de terrazzo textuur.

Interesse in de Parade collectie van Imola Tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Voor meer informatie over deze collectie kunt u contact met ons opnemen, Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Imola Parade collectie

De Imola Parade collectie bevat 6 verschillende kleuren die varieren van lichte tot donkere kleuren. De afmetingen zijn verkrijgbaar in 4 variaties, met een klein formaat van bijvoorbeeld 30x60 cm en een groter formaat van bijvoorbeeld 120x120 cm. Naast de terrazzo textuur van de tegels heeft de Imola Parade ook van iedere kleurafwerking een mogelijkheid zonder de terrazzo textuur, voor tegels met een meer neutraal karakter.

De toepassing van de tegels

De terrazzolook van de Imola Parade collectie zorgt voor een dynamisch effect op iedere vloer. De keramische tegels uit deze collectie zijn met een 10,5 mm dikte vooral geschikt voor vloerafwerkingen. Door de voordelen van keramiek kunnen deze vloertegels ook gelegd worden in een ruimte zoals de badkamer of keuken omdat de vloer vochtbestendig en kleur, kras en slijtvast is.

Kleuren en afmetingen

De Imola Parade collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Parade Dark Grey
  • Parade Grey
  • Parade Silver
  • Parade White
  • Parade Almond
  • Parade Beige

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120, 120x120 cm

Advies over de Imola Parade bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de Imola Parade. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Parade collectie