Imola Genus

De Imola Genus is een collectie keramische tegels, waarbij Imola Tegels een geheel eigen interpetatie heeft gegeven aan de look van natuursteen. De Genus collectie is ontwikkeld als vloertegel, maar kan ook voor wandafwerking gebruikt worden. Hierdoor kunt u met de Imola Genus collectie alle prachtige kenmerken van robuust natuursteen als vloer- en wandafwerking verkrijgen samen met de kwalitatieve voordelen van keramiek.

Meer informatie over de Imola Genus? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen voor deze collectie natuursteenlook keramische tegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Imola Genus Natuursteenlook Collectie

De Imola Genus keramische natuursteenlook collectie, heeft de natuursteenlook verkregen door alle elementen die het 'echte' natuursteen zo populair maken over te nemen tot in detail. De Genus collectie is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. Ook zijn er 3 afmetingen binnen deze collectie. De dikte van de tegels is 10,5 mm wat de Imola Genus vooral geschikt maakt voor vloerafwerkingen maar ook toe te passen is op de wand.

Genus kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Genus Beige
  • Genus White
  • Genus Black (Nero)

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

Meer informatie over de Imola Genus

Wilt u meer informatie over de Imola Genus? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen Imola Genus