Imola X-Rock

De Imola X-Rock is een collectie keramische natuursteenlook tegels. De X-Rock heeft in de textuur alle charme van het natuursteen verwerkt, wat komt door de levensechte aderpatronen en kleurschakeringen die tot in klein detail zijn overgenomen in de Imola X-Rock.

Heeft u interesse in de Imola X-Rock keramische natuursteenlook tegels? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang een prijsopgave van ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Imola X-Rock collectie

De Imola X-Rock collectie bevat een niet van echt te onderscheiden natuursteenlook met een rauw karakter. Deze natuursteenlook wordt binnen de X-Rock collectie weergegeven in 4 kleurvariaties. Dit kleurenpallet varieert van donkere naar lichtere kleuren. Er zijn 3 afmetingen in deze collectie, namelijk 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm. Met de 10 mm dikte van de tegel, is de Imola X-Rock vooral geschikt voor vloerafwerkingen. Daarnaast is er nog een 20 mm afwerking van deze tegel, speciaal voor het gebruik in buitenruimtes. Met de 20 mm afwerking kan deze collectie ook worden gebruikt als natuursteen terrastegel bij u in de tuin.

X-Rock natuursteenlook tegels toepassing

De X-Rock collectie van Imola Tegels is met de 10 mm dikte vooral geschikt voor vloerafwerkingen. Als vloertegels brengt de Imola X-Rock een rauwe, natuurlijke uitstraling met zich mee. Doordat dit een keramische tegel is, is de tegel kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig. Ideaal voor een natuursteen vloertegel in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Maar uiteraard kan de Imola X-Rock ook gebruikt worden als wandtegel.

Kleuren en afmetingen

De X-Rock collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • X-Rock Beige (B)
  • X-Rock White (W)
  • X-Rock Grey (G)
  • X-Rock Black (N)

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm

De Imola X-Rock kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de X-Rock collectie, of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de Imola X-Rock. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie