Imola Tube

De Imola Tube is een collectie metallic tegels van keramiek. Deze keramische tegels met een metallic look brengen de stoere uitstraling van metaal met zich mee. Die in iedere ruimte te gebruiken is. Door de voordelen van hoogwaardige, keramische tegels.

Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een scherpe prijs voor de Imola Tube metallic tegels. Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over de collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Imola Tube collectie

Bij Imola Tegels is de Imola Tube collectie bedacht vanuit het idee van moderne materialen die wij overal tegenkomen. Deze inspiratie heeft een moderne collectie tot stand gebracht met een hoge kwaliteit aan keramische tegels. De metallic look van de Tube collectie biedt u eindeloze mogelijkheden om vloeren en wanden van een moderne touche te vorozien. Dit kan door het brede scala aan formaten, kleuren en afmetingen waarin de Imola Tube tegels verkrijgbaar zijn.

XL-formaten

In de collectie Imola Tube zijn ook XL-formaten verwerkt. Dit zijn formaten van 60x120 cm, 120x120 cm en 120x260 cm. Deze formaten passen perfect bij de moderne look van de metallic tegels uit deze collectie. De tegels worden met XL-formaten minder doorbroken met voeg. Wat de uniformiteit van deze tegels ten goede komt!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tube T
  • Tube W
  • Tube G
  • Tube N

Afmetingen:

30x30 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x260 cm.

De Imola Tube tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de Imola Tube collectie tegen scherpe prijzen. Vraag voor deze prijs een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u ook advies over de collectie? Neem dan contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

De collectie