Imola Creative Concrete

De Imola Creative Concrete is een collectie keramische tegels die een moderne stijl bevat. Deze moderne stijl wordt gecreërd door de betonlook die de tegels hebben. Deze betonlook tegels hebben een minimalistisch karakter. Daardoor kunnen ze in alle ruimtes voorzien van een strakke, moderne basis voor het interieur.

Benieuwd naar een prijsopgave voor de Imola Creative Concrete? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook meer informatie en advies krijgen over deze keramische tegels? Neem dan contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Imola Creative Concrete

De collectie keramische betonlook tegels staan voor een minimalistisch, stoer karakter. Dit karakter wordt gecreërd door de moderne betonlook die verwerkt is in de tegels. De betonlook heeft neutrale kenmerken. En kan hierdoor mooi verwerkt worden in verschillende interieurs. De Imola Creative Concrete keramische tegels kunnen op vloer en wand de basis vormen van de ruimte. De collectie is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties die goed bij de betonlook van de tegels passen. Daarnaast zijn er nog 5 formaten. Met ook een XL-formaat van 120x120 cm. Een formaat dat perfect is om als grote vloertegel gebruikt te worden. Door de voordelen van keramische betonlook tegels kunnen de Imola Creative tegels toegepast worden in iedere ruimte.

De kleuren en afmetingen

Deze collectie van Imola Tegels is verkrijgbaar in de hier onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Creative Concrete Almond
  • Creative Concrete Beige
  • Creative Concrete Black
  • Creative Concrete Dark Grey
  • Creative Concrete Grey
  • Creative Concrete White

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 30x30 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

De Imola Creative Concrete bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Bij Regge Teges & Vloeren biedt u de Imola Creative Concrete tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Samen met bijpassend advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs in onze showroom. Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze Creative Concrete tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Creative Concrete tegels